Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen jó és rossz tulajdonság...

Milyen jó és rossz tulajdonságaid vannak?

Figyelt kérdés
2009. máj. 20. 11:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Rosszak: féltékenység,önzőség,beképzeltség és mégis nagyon nagy szégyenlőség,hama felkapom a vizet...!

Jók:okos vagyok!

2009. máj. 20. 11:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A jó tulajdonságom:vidám,megértő,segítőkész vagyok...

a rossz tulajdonságom: sértődékeny,kicsit lusta,és pár embernél életre szóló haragtartó vagyok...

Elismerem a hibáimat,de nem tudok,és lehet hogy nem is akarok változtatni rajta...Ez vagyok én...

2009. máj. 20. 11:59
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

Rossz: sértődékeny, túlságosan beszédes vagyok, szeretek most már a központban lenni (régen nagyon félénk voltam)

Jó: segítőkész vagyok, szeretek másoknak örömet szerezni (sokszor a saját boldogságom árán is)

2009. máj. 20. 12:12
 4/13 A kérdező kommentje:

Nekem a rosszak: féltékenység, sértődékenység, lustaság, gyakran bántom meg azt, akit szeretek. Túl sokat adok mások véleményére.

Jók: tanulékonyság, segítőkészség, empátia.

2009. máj. 20. 12:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Jók: okos, megbízható, vicces, általában vidám

Rosszak: lusta, hamar elpattan az agyam, picit szerintem beképzelt,

2009. máj. 20. 13:51
 6/13 anonim ***** válasza:

rosszak:türelmetlenség,gyorsan felidegelem magam,vitákban ritkán engedek

jók:lelkiismeretesség,őszinteség

2009. máj. 20. 15:33
 7/13 anonim ***** válasza:
55%

Rosszak: kicsit hisztis, hamar felhúzom magam, pánikolok

Jók: megbízható, kedves, empatikus, okos, és nagyon szeretem az állatokat!!

20/L

2009. máj. 20. 17:33
 8/13 Avalanche ***** válasza:
100%

Negatív: lusta, türelmetlen, hamar felkapom a vizet, idegeskedésre hajlamos, makacs, szarkasztikus, cinikus és imádok veszekedni..

Pozitív: kreatív, barátaimmal szemben megértő, diplomatikus.

Bár esetemben tulajdonságaimról jobb lenne a környezetemben élőket megkérdezni, mert néha más képet festünk magunkról.

2009. máj. 20. 19:24
 9/13 anonim ***** válasza:

Egoizmus, lustaság, kevéjség, bujaság, rosszindulat, harag.

Jó: olyat hirtelen nem tudok mondani.

2009. máj. 21. 20:20
 10/13 anonim ***** válasza:

Rossz: Antiszociális , már-már mizantróp; nehezen barátkozó; rossz társasági ember; támadó kritikával illetek meg mindent és mindenkit; Gúnyolódó; Rossz önkifejező készség; Illemhiány; Nagyon unalmas; Nem jó beszélgetőpartner

Jó: Hidegvérű; Elszánt; Érzelem mentes ha szükséges; Racionálisan gondolkodó; Objektív; Jó üzleti készség; Minden érv érdekel; Jó megfigyelő; Mindenre van okom mit miért teszek; nagyon megértő minden irányban

2009. máj. 21. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!