Milyen jó és rossz tulajdonságaid vannak?
Rosszak: féltékenység,önzőség,beképzeltség és mégis nagyon nagy szégyenlőség,hama felkapom a vizet...!
Jók:okos vagyok!
A jó tulajdonságom:vidám,megértő,segítőkész vagyok...
a rossz tulajdonságom: sértődékeny,kicsit lusta,és pár embernél életre szóló haragtartó vagyok...
Elismerem a hibáimat,de nem tudok,és lehet hogy nem is akarok változtatni rajta...Ez vagyok én...
Rossz: sértődékeny, túlságosan beszédes vagyok, szeretek most már a központban lenni (régen nagyon félénk voltam)
Jó: segítőkész vagyok, szeretek másoknak örömet szerezni (sokszor a saját boldogságom árán is)
Nekem a rosszak: féltékenység, sértődékenység, lustaság, gyakran bántom meg azt, akit szeretek. Túl sokat adok mások véleményére.
Jók: tanulékonyság, segítőkészség, empátia.
Jók: okos, megbízható, vicces, általában vidám
Rosszak: lusta, hamar elpattan az agyam, picit szerintem beképzelt,
rosszak:türelmetlenség,gyorsan felidegelem magam,vitákban ritkán engedek
jók:lelkiismeretesség,őszinteség
Rosszak: kicsit hisztis, hamar felhúzom magam, pánikolok
Jók: megbízható, kedves, empatikus, okos, és nagyon szeretem az állatokat!!
20/L
Negatív: lusta, türelmetlen, hamar felkapom a vizet, idegeskedésre hajlamos, makacs, szarkasztikus, cinikus és imádok veszekedni..
Pozitív: kreatív, barátaimmal szemben megértő, diplomatikus.
Bár esetemben tulajdonságaimról jobb lenne a környezetemben élőket megkérdezni, mert néha más képet festünk magunkról.
Egoizmus, lustaság, kevéjség, bujaság, rosszindulat, harag.
Jó: olyat hirtelen nem tudok mondani.
Rossz: Antiszociális , már-már mizantróp; nehezen barátkozó; rossz társasági ember; támadó kritikával illetek meg mindent és mindenkit; Gúnyolódó; Rossz önkifejező készség; Illemhiány; Nagyon unalmas; Nem jó beszélgetőpartner
Jó: Hidegvérű; Elszánt; Érzelem mentes ha szükséges; Racionálisan gondolkodó; Objektív; Jó üzleti készség; Minden érv érdekel; Jó megfigyelő; Mindenre van okom mit miért teszek; nagyon megértő minden irányban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!