Interjúkérdés: Milyen rossz tulajdonságaid vannak?
Figyelt kérdés
Eddig az interjúkon ennél a kérdésnél akadt mindig meg a beszélgetés, és most eldöntöttem, hogy felkészülök a válaszokra. Szerintetek jó-e ezeket válaszolni:
- nincsenek vezetői ambícióim
- nincs bennem versenyszellem
- egyedül nem szeretek dolgozni, inkább csapatban
Nyilván nem egy vezetői pozícióra fogok jelentkezni, és megmagyaráznám, hogy reális célokat tűzök ki magam elé, amit el tudok érni, de máshoz nem hasonlítgatom magam.
Illetve hogy képes vagyok önálló munkavégzésre, de fontos nekem, hogy egy csapat tagja legyek.
2015. jan. 15. 11:25
1/1 anonim válasza:
Én a rossz tulajdonságok között nem említenék mnunkával kapcsoaltos dolgokat, bár tőlem ilyet még sosem kérdeztek. Nem is értem ezeket az idióta kérdéseket. Valószínű azt mondanám, hogy utálok mosogatni, vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!