Mit nem szeretesz magadban? Vannak rossz tulajdonságaid?
Kedves Kérdező!
Én magamban a disznósajtot nem szeretem. Megüli a gyomrom. Továbbá nem szeretem magamban a pudingokat, krémes sütiket se. Emésztési gondjaim vannak velük.
Rossz tulajdonságom nekem? Érdekes kérdés. Olyan tulajdonságaim, amiket a többiek rossznak minősítenek, olyanok vannak ám. (Mivel magam a többiek "rossz" tulajdonságain túl tudok lépni, ezért én se adok túl sokat arra, megfelelek-e az elvárásrendszereiknek.) Olyan, ami nekem kifejezetten rossz lenne, olyan nincs, persze lehet, hogy csak hozzájuk szoktam az évek alatt. És természetesen az is egyértelmű, hogy régebben voltak, de mostanra már sokukat ledolgoztam.
Közvélemény kutatást csinálsz?
Üdv R.
Nem szeretem magamban, hogy mindenkit eltaszítok magam mellől valahogy, akaratlanul. Hiába próbálok az emberekkel ismerkedni, barátkozni, nem tudok hozzájuk közelebb kerülni, valamit mindig elrontok.
És a rossz tulajdonságom meg talán a sértődékenység, türelmetlenség, és hogy néha elég beteg kérdéseket vagyok képes feltenni azoknak, akikkel megpróbálok összehaverkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!