Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit nem szeretesz magadban?...

Mit nem szeretesz magadban? Vannak rossz tulajdonságaid?

Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
az jó válasz, hogy semmit?
2013. aug. 19. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Talán magamat? Túlságosan is kritikus és elégedetlen vagyok önmagammal.
2013. aug. 19. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én magamban a disznósajtot nem szeretem. Megüli a gyomrom. Továbbá nem szeretem magamban a pudingokat, krémes sütiket se. Emésztési gondjaim vannak velük.

Rossz tulajdonságom nekem? Érdekes kérdés. Olyan tulajdonságaim, amiket a többiek rossznak minősítenek, olyanok vannak ám. (Mivel magam a többiek "rossz" tulajdonságain túl tudok lépni, ezért én se adok túl sokat arra, megfelelek-e az elvárásrendszereiknek.) Olyan, ami nekem kifejezetten rossz lenne, olyan nincs, persze lehet, hogy csak hozzájuk szoktam az évek alatt. És természetesen az is egyértelmű, hogy régebben voltak, de mostanra már sokukat ledolgoztam.

Közvélemény kutatást csinálsz?

Üdv R.

2013. aug. 20. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Hogy a külsőmben mit nem szeretek, azt katasztrófa lenne leírni és elolvasni is. Ugyanez vonatkozik a belsőmre is, basszus. xd Borderline vagyok, azaz nincs is rendes személyiségem, fogalmam sincs, milyen tulajdonságaim vannak, nem tudom, ezek közül mit utálok, és ááá... Utálom, hogy élek. Ez külső és belső tulajdonságom is, és utálom, na, ennyi.
2013. aug. 20. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem szeretem magamban, hogy mindenkit eltaszítok magam mellől valahogy, akaratlanul. Hiába próbálok az emberekkel ismerkedni, barátkozni, nem tudok hozzájuk közelebb kerülni, valamit mindig elrontok.

És a rossz tulajdonságom meg talán a sértődékenység, türelmetlenség, és hogy néha elég beteg kérdéseket vagyok képes feltenni azoknak, akikkel megpróbálok összehaverkodni.

2013. aug. 20. 13:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is, utolsó! Nem tudom, miért, csak azt kérdezem, ami szerintem segít az összeismerkedésben, de mikor felteszem a kérdést, érzem, hogy ez beteges volt, és talán túl személyes, és basszus, mit is lehet rá válaszolni?
2013. aug. 20. 23:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Magamban magamat nem szeretem. Jobb magamon kívül lenni.
2013. aug. 25. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!