Szerintetek én már sznobnak számítok? Ez jó vagy rossz? Bővebben lent.
Zarából öltözködöm és a Tommy Hilfigerből, a Tommy-t nagyon szeretem, a kedvencem és ha csak tehetem onnan vásárolok. Apple fanatikus vagyok, minden ami Apple az jöhet. :) Komoly zenét is szeretem és a politika is nagyon vonz.
A környezetemben, barátaim között én nagyon másnak érzem magam néha, és ez rossz is tud lenni. 17 éves léttemre teljesen máshogy gondolkodom, mint a többiek körülöttem.
Szia! Szerintem teljesen rendben vagy. Van stílusod és nem lehetsz egy üresfejű valaki, akinek csak a külső számít és a belső tulajdonságai üresek. Egyébként én is eléggé hasonló cipőben járok mint Te, bár én tőled kb. 5 évvel időseb vagyok. Én is Tommy Hilfiger cuccokban járok szinte kizárólag és szenvedélyem a politika (ilyen szakon is tanulok az egyetemen), illetve a koromhoz képest mindigis érettebb volt a gondolkodásom, amiből nekem is származott problémám a korombeliek társaságába való beilleszkedést illetően.
Szerintem maradj önmagad, ugyanilyen különleges ember, mint amilyen most vagy. Öltözködj ugyanolyan igényesen mint eddig és gondolkodj éretten továbbra is. Röviden külső (megjelenésbeli) és belső (gondolkodás, intelligencia, műveltségbeli) igényesség. Próbálj ismerkedni hasonló beállítottságú emberekkel és velük nagyon hasonló hullámhosszon leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!