Van bennem bármi, ami szerintetek arra ad okot, hogy rossz embernek vagyok? Vagy csak egyszerű hiper-szuper magabizonytalanságban szenvedek?
Figyelt kérdés
Személy szerint rondának, szégyellősnek, tehénnek önzőnek, egyszóval életképtelennek tartom magam.
2013. aug. 6. 18:48
1/7 anonim válasza:
nem ismerlek szóval nem tudok véleményt mondani
képek alapján aranyosnak tűnsz,de talán nem ártott volna hogyha képek helyett írsz magadról,de az biztos hogy nem vagy ronda,az alakodból nem sok látszik de tehénnek sem tűnsz
3/7 anonim válasza:
nem vagy ronda(egy tanácsot adnék,hogy a hajadat inkább kibontva hordd, mert összekötve kicsit előnytelen az arcformádhoz) az alakoddal semmi baj...
4/7 anonim válasza:
nem vagy ronda egyáltalán, nekem szimpi lennél.:D
5/7 A kérdező kommentje:
2013. aug. 13. 15:44
6/7 anonim válasza:
Szerintem olyan vagy, mint egy jóságos erdei csodatévő tündérke. :D Jól látom, hogy vörös vagy?
7/7 A kérdező kommentje:
Jól látod, de eredetileg szőkésbarna.
2013. aug. 24. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!