Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan jó mindenki élete, csak az enyém rossz?

Figyelt kérdés
Facebookon is azt látom hogy szinte minden ismerősömnek van párja, közös képeket raknak ki Facebookra. Nekem bezzeg nincs senkim. Meg azt látom hogy az ismerőseim közül is szinte mindegyik jár valamilyen egyetemre, persze engem oda se vettek fel, hiába tanultam, a tanárok nekem valamiért nem a jó jegyeket osztogatták. Most ezt tudom hogy nem fogjátok elhinni, de így van. Emelt szintű érettségim meg nincs. Amikor a Facebookon látom ezeket még az életkedvem is elmegy. n/23
2016. júl. 29. 08:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%

mások meg éheznek és nincs gép/telefonjuk, hogy ide írjanak...

nem a tied a legrosszabb, ha jobbat akarsz, tegyél érte!

23F

2016. júl. 29. 08:57
 2/15 anonim ***** válasza:
Ezek szerint mégsem tanultál olyan jól. Gondolom azért nyelvvizsgád van, mert anélkül elég nehéz bekerülni bármilyen Bp.-i elit képzése (feltételezem nem a NYF kétszázakárhány pontos szakára jelentkeztél, ami s***törlésre azért jó). A pasizás meg azért nem megy, mert gondolom alig jársz közösségbe. Ha csúnyább vagy, mint az átlag akkor is elég nagy esélyed van, ellentétben egy férfival, viszont ahhoz nem szabad, hogy ilyen citrombaharapott stílusod legyen, mert nekem egyből ez jött át a kérdésedet olvasva. Mondjuk én is ilyen vagyok és nekem sem volt még sosem barátnőm. Próbálj valahogy megnyílni. Az egyetem miatt meg ne aggódj. Ha annyira motivált vagy, akkor simán bevállalod, hogy újraérettségizel és közben elvégzel egy OKJ-t ami +pontot ad, vagy kimehetsz külföldre dolgozni, közben nyelvet tanulsz és ha szerencséd van, akkor utána már nem az egyetemi tanulmányaidon fogsz gondolkozni, hanem a kinti életen. Egyébként hadd kérdezzem meg tőled, hogy egy emelt szintű érettségi ma már alapkövetelmény a felvételihez vagy csak úgy megjegyezted, hogy az sincs?
2016. júl. 29. 09:04
 3/15 anonim ***** válasza:

Ez csak hozzáállás kérdése.

Ha szeretnél főiskolára/egyetemre járni, akkor hajrá és kezdj el tanulni. Legyenek céljaid, de ne azok hogy ugyanolyan facebook fotókat posztolhass mint xy.

Szóval legyenek céljaid, legyenek terveid, elképzeléseid saját magaddal, a jövőddel kapcsolatban, de ugyanez igaz a külsődre is.

Ha el tudod magad fogadni - mert te mindent megtettél annak érdekében hogy elérd a céljaid akkor nem leszel befordulva és citromba harapott. Mindent úgysem fogsz elérni, de amit igen arra cefetül büszke leszel és nem azért mert másnak is sikerült hanem mert pontosan tudod mennyi melód és energiád van benne.

2016. júl. 29. 09:08
 4/15 anonim ***** válasza:

Mindenki a saját sorsának a kovácsa. Mellesleg a Facebook ilyen szempontból eléggé képmutató dolog, hiszen senki nem fog azzal kérkedni, hogy tegnap este éppen úgy összevesztek a párjával, hogy üvöltöztek egymással és tányérokat törögettek.

23 éves vagy, még nem vagy egyáltalán semmivel sem elkésve. Ha tanulni szeretnél, tanulj. Ha ismerkedni, ismerkedj. És ne a Facebook hamis világa legyen a mérvadó.

2016. júl. 29. 09:20
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy a látszat tükrözi a valóságot, én sem teregetem ki minden problémámat a nagyvilágnak, azokról csak a közeli bizalmas ismerőseim tudnak.
2016. júl. 29. 10:12
 6/15 anonim ***** válasza:
Csak nézőpont kérdése. Senki élete se rossz. Már eleve az is csoda, hogy létezel. Csak nézz a kezedre és gondolkozz el egy pillanatra azon, hogy mekkora csoda, hogy van és létezik, meg tudsz vele fogni dolgokat, tapintani tudsz vele. A gond a fejedben van, nem az életedben. Nem vagy képes értékelni az igazán fontos dolgokat, pl hogy egészséges vagy és megtehetsz dolgokat, jobbá teheted mások életét.
2016. júl. 29. 10:33
 7/15 anonim ***** válasza:
Hasonló a helyzetem így megértelek. Nem jött össze az egyetem, nincs párom, nincsenek barátaim ahol most lakok és pont tegnap is elbuktam egy vizsgát. Igen én is picit padlón voltam de már tervezem hogyan álljak fel, keresek munkát és barátokat meg tanulni fogok, hogy jövőre sikerüljön az egyetem. Neked is csak kitartás kell és az, hogy lásd meg a jót! (: 21/L
2016. júl. 29. 10:51
 8/15 anonim ***** válasza:

Miért nem mentél emelt érettségire? Azt nem a te tanáraid javították volna. Nyelvvizsgát szintén. Gondolom, akkor nem lett volna kire kenni, hogy rosszul sikerültek :D

Amúgy hidd el, mindenkinek megvan a maga baja, senki élete se tökéletes. Nyilván az emberek előbb osztják meg, hogy Siófokon nyaralnak, mint azt, hogy cefet módon összevesztek, és két órát üvöltöttek egymással. Az emberek az örömüket hajlamosabbak megosztani nyilvánosan, mint a problémáikat, ennyi, ez természetes.

A "mindenki élete jó, csak a tiéd rossz" nagyon erős túlzás. Ismerőseim körében manapság ezek mennek: nagyszülő, szülő halála, rák, bénulás, baleset, balesetben elhunyt vőlegény, szegénység... De mostanában sok franciának se jobb az élete mint neked például.

Nézd, én tudom, hogy attól, hogy másnak nagyobb problémái vannak, attól neked nem lesz jobb, én csak azt mondom, óvatosabban fogalmazz, és próbáld meg értékelni azt, amid van.

Barátnőt majd szerzel, nem a világvége, hogy szingli vagy.

Egyetem se kell a teljes élethez, egyrészt mostanság NAGYON nagy szükség van jó szakemberekre, a helyedben keresnék valami szimpatikus szakképzést, sokszor jobban meg lehet élni belőlük, mint némely diplomából.

2016. júl. 29. 10:52
 9/15 anonim ***** válasza:
#8: A kérdező azonban lány. :)
2016. júl. 29. 11:04
 10/15 anonim ***** válasza:

ma 11:04

Akkor a "barátnőt" szót kicserélem "barát"-ra, és ennyi :D

2016. júl. 29. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!