Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan jó mindenki élete, csak az enyém rossz?
mások meg éheznek és nincs gép/telefonjuk, hogy ide írjanak...
nem a tied a legrosszabb, ha jobbat akarsz, tegyél érte!
23F
Ez csak hozzáállás kérdése.
Ha szeretnél főiskolára/egyetemre járni, akkor hajrá és kezdj el tanulni. Legyenek céljaid, de ne azok hogy ugyanolyan facebook fotókat posztolhass mint xy.
Szóval legyenek céljaid, legyenek terveid, elképzeléseid saját magaddal, a jövőddel kapcsolatban, de ugyanez igaz a külsődre is.
Ha el tudod magad fogadni - mert te mindent megtettél annak érdekében hogy elérd a céljaid akkor nem leszel befordulva és citromba harapott. Mindent úgysem fogsz elérni, de amit igen arra cefetül büszke leszel és nem azért mert másnak is sikerült hanem mert pontosan tudod mennyi melód és energiád van benne.
Mindenki a saját sorsának a kovácsa. Mellesleg a Facebook ilyen szempontból eléggé képmutató dolog, hiszen senki nem fog azzal kérkedni, hogy tegnap este éppen úgy összevesztek a párjával, hogy üvöltöztek egymással és tányérokat törögettek.
23 éves vagy, még nem vagy egyáltalán semmivel sem elkésve. Ha tanulni szeretnél, tanulj. Ha ismerkedni, ismerkedj. És ne a Facebook hamis világa legyen a mérvadó.
Miért nem mentél emelt érettségire? Azt nem a te tanáraid javították volna. Nyelvvizsgát szintén. Gondolom, akkor nem lett volna kire kenni, hogy rosszul sikerültek :D
Amúgy hidd el, mindenkinek megvan a maga baja, senki élete se tökéletes. Nyilván az emberek előbb osztják meg, hogy Siófokon nyaralnak, mint azt, hogy cefet módon összevesztek, és két órát üvöltöttek egymással. Az emberek az örömüket hajlamosabbak megosztani nyilvánosan, mint a problémáikat, ennyi, ez természetes.
A "mindenki élete jó, csak a tiéd rossz" nagyon erős túlzás. Ismerőseim körében manapság ezek mennek: nagyszülő, szülő halála, rák, bénulás, baleset, balesetben elhunyt vőlegény, szegénység... De mostanában sok franciának se jobb az élete mint neked például.
Nézd, én tudom, hogy attól, hogy másnak nagyobb problémái vannak, attól neked nem lesz jobb, én csak azt mondom, óvatosabban fogalmazz, és próbáld meg értékelni azt, amid van.
Barátnőt majd szerzel, nem a világvége, hogy szingli vagy.
Egyetem se kell a teljes élethez, egyrészt mostanság NAGYON nagy szükség van jó szakemberekre, a helyedben keresnék valami szimpatikus szakképzést, sokszor jobban meg lehet élni belőlük, mint némely diplomából.
ma 11:04
Akkor a "barátnőt" szót kicserélem "barát"-ra, és ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!