Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan jó mindenki élete, csak az enyém rossz?
ma 12:36
Őőőőő van egy csomó "női" szakma. Amúgy miért ne mehetne pl villanyszerelőnek? :D Én lány vagyok és tanultam programozónak, a barátom meg mikor csinálta a szakmáját (autószerelő, ill. autóelektronika), akkor ott is voltak azért lányok. Nem sokan, de voltak.
Nehogy azt hidd, hogy az ő életük jobb! Sokáig én is azt hittem, hogy akinek a Facebookon boldognak tűnik az élete, az biztos az is. Egészen addig, amíg egy anonim oldalon (nem itt) meg nem ismerkedtem egy lánnyal. Súlyosan depressziós, szorongó meg mindenféle tévképzetei vannak. Heteken át levelezgettem vele. Próbáltam bele lelket önteni. De panaszkodott rá, hogy már a családjával meg a barátaival is alig tartja a kapcsolatot. Nagyon magányos, stb. Aztán egyszer csak küldött egy linket a Facebookjához, hogy ha van kedvem beszélgessünk ott tovább. Megnéztem az adatlapját, és hát ledöbbentem. Többszáz ismerős, végig olyan fotók róla meg a párjáról, amin mosolyognak és boldognak tűnnek, nyaralási képek külföldről, több tucat komment és like minden fényképnél, stb. Ha nem tudtam volna, hogy ez a "két" ember ugyanaz, soha nem mondtam volna meg róla, hogy mennyire boldogtalan és magányos a Facebookja alapján. Sőt. Ott nagyon is népszerűnek és boldognak tűnik. Szóval ne hidd, hogy a Facebookjuk alapján meg tudod ítélni mások életét! Az az oldal direkt azért van, hogy mindenki a legjobb, legboldogabb pillanatait rakja fel, hogy másoknak dicsekedjen. A rosszat meg elrejtik, nehogy már megszólják őket. Így te csak a jót látod, és azt hiszed, hogy tökéletes életük van, pedig legtöbb esetben ez közel sem így van!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!