Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondtok ha az ismerkedésnél megkérdezi a nő tőletek hogy milyen rossz tulajdonságaid vannak?
Én, vagy randizok, vagy kihallgatásra megyek.
Randi legyen kötetlen, jó hangulatú.
Kihallgatásnál meg csak olyat mondok, ami rám nézve nem terhelő.
Döntse el a másik, mit akar. Randizni, vagy kihallgatni.
Jaj emberek, miért tartjátok ennyire rossznak ha valaki megkérdez titeket erről?
Csak tisztában szeretne a másik fél lenni hogy milyen is vagy valójában. Ez annyira nagy bűn?
Nem csak jóból tevődik össze az ember. Aki pedig képtelen erre az egyszerű kérdésre őszintén válaszolni, annak nem is való kapcsolat.
Nincs rossz tulajdonságod.
Eleinte úgyis mindenki teszi a szépet még el is hiszik egymásnak az emberek.
Később finghatsz is majd meg ocsmánykodhatsz, mert akkor már jártok és nem kell álcáskodni. Sztem valami ilyesmi ez a dolog.
Túl nagy a farkam
Túl sokat keresek, nem vagyok képes elkölteni
Túlzottan szerelmes típus vagyok
Túlzottan feminista vagyok és túl vehemens harcosa a női privilégiumok felfuttatásának
Túlzottan érzelmes vagyok, ez sokkal fontosabb számomra, mint a testiség
Sokszor elég lenne számomra több órányi folyamatos ölelkezés és nem pedig az a mocskos koitusz
Nem szeretek orált kapni, csak adni
Túlzottan elhivatott önfejlesztő vagyok és folyamatosan gyűjtöm az okleveleket az újabb végzettségeimről
Egyszerűen nem tudok hízni, hájasodni, szinte egy ketrecnek érzem ezt a szálkás testet
Úgy érzem túl sok hatalmat adtak a kezembe a főnökeim,nagyon sok emberért kell felelnem
Túlzottan ragaszkodom az esküvőhöz
Ezer gyereket akarnék, ha lehetne
Túlzottan imádok utazni, megtalálni magam a világ más-más pontjain
:)
De azért csak visszahódítottalak a hetessel és ha kivártad a listát az utolsó háromig, nincs az az isten, hogy ne akarjál azonnal bemutatni anyádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!