Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg ilyen nagy baj?
Szeretek tetszelegni a noknek,szeretek kedves lenni veluk ,es ezt a baratnom nem birja elviselni. Mar ket napja nem is lattam(pedig egyutt elunk),mert o kiborult. Most annyi tortent ,hogy elmentunk kajalni es az etterembe tobbszor rampillantot a felszolgalono ,kedvesen nezett stb. Amikor kihozta a szamlat,kerdezte ,hogy izlett -e a kave amit ittam,mondtam neki ,hogy nagyon finom volt ,erre o mondta ,hogy most neki is jol esne, akkor mondtam neki,hogy miert nem szolt meghivtam volna amire azt valaszolta ,hogy munkaidobe sajnos nem lehet ,erre mondtam ,hogy akkor majd munkaido utan meghivom egy kavera meg egy fagyira. Ekkor a baratnom elmondott mindennek ,felallt es elment. Telefonon annyit mondott ,hogy latni se bir es idore van szuksege.
Most tenyleg olyan oriasi problema ez? Egyszeruen csak kedves voltam egy emberrel. Ilyen vagyok,mindig is ilyen voltam....
Szerintetek van ertelme egy ilyen feltekeny baratnovel folytatni?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!