Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg ilyen nagy baj?

Figyelt kérdés

Szeretek tetszelegni a noknek,szeretek kedves lenni veluk ,es ezt a baratnom nem birja elviselni. Mar ket napja nem is lattam(pedig egyutt elunk),mert o kiborult. Most annyi tortent ,hogy elmentunk kajalni es az etterembe tobbszor rampillantot a felszolgalono ,kedvesen nezett stb. Amikor kihozta a szamlat,kerdezte ,hogy izlett -e a kave amit ittam,mondtam neki ,hogy nagyon finom volt ,erre o mondta ,hogy most neki is jol esne, akkor mondtam neki,hogy miert nem szolt meghivtam volna amire azt valaszolta ,hogy munkaidobe sajnos nem lehet ,erre mondtam ,hogy akkor majd munkaido utan meghivom egy kavera meg egy fagyira. Ekkor a baratnom elmondott mindennek ,felallt es elment. Telefonon annyit mondott ,hogy latni se bir es idore van szuksege.

Most tenyleg olyan oriasi problema ez? Egyszeruen csak kedves voltam egy emberrel. Ilyen vagyok,mindig is ilyen voltam....

Szerintetek van ertelme egy ilyen feltekeny baratnovel folytatni?

2016. júl. 28. 00:24
1 2 3
 11/25 Bence_ ***** válasza:
100%

"Szeretek tetszelegni"??

Ez mi?

Udvarolni szeretsz, hódítani?

Tetszeleg.. tyúk a kakasnak tetszeleg. Férfi másként csinálja.

2016. júl. 28. 05:53
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Meg is érdemelnéd, ha otthagyna téged, hiába szidod, veled van a baj, méghozzá elég nagy. Képtelen vagyok elhinni, hogy hord a hátán a Föld ekkora barmot, már bocs. Ja, nem bocs, ezt is megérdemled. Ne csodálkozz, ha nem lesz normális párkapcsolatod. Tisztelni kéne az aktuális barátnődet, nem másnak udvarolgatni, főleg nem előtte. Hiába rinyálsz, ez nem kedvesség, meg nem tetszelgés, mi vagy te, páva??
2016. júl. 28. 06:16
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora balf...................... vagy!
2016. júl. 28. 06:50
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha a nődet így megalázod, hogy a társaságában nyíltan randit kérsz mástól, akkor neked nem való párkapcsolat. Amúgy nem kérdés, hogy van-e értelmes vele folytatni, mert szerintem a hölgy már eldöntötte, hogy ekkora taplóval nem folytatja.
2016. júl. 28. 07:30
 15/25 anonim ***** válasza:
20%

Örülj neki hogy kedvesek a pincérnők veled.

Nekem már hivatalból sem mosolyognak.

Várhatják is a borravalót, kutyaszart nekik!

Hagyd a barátnőd, keresd meg a pincércsajt, jobban jársz vele.

2016. júl. 28. 08:09
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt a kerdest fel kellett tenned akkor nagyon nagy a baj. Meghivtad a pinzernot egy menetre. A gerinctelenek ilyet legalabb akkor csinalnak ha nincs ott a baratnojuk. De te meg ennel is lejjebb sullyedtel. Szep munka :D
2016. júl. 28. 08:19
 17/25 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Olyan kis szerencsétlenke vagy! Nem az a baj, hogy szeretsz tetszelegni, hanem nem tudod a prioritásokat! Ha barátnőd ott van, akkor neki kell tenni a szépet, és nem egy random csajnak! Az el lehet intézni pl, borravalóval.

De amit te csináltál az kb. "a szia cica van gazdád". Ez már nem szimpla kedvesség, ez már bizalmaskodás!

Arról nem is szólva, hogy én is dolgoztam ilyen munkahelyen és beosztásba, és a kávé az kb. korlátlan mennyiségbe áll a rendelkezésünkre, tehát marhára nincs "rád" szorulva e tekintetben. És elve mindenkivel kedvesnek kell lenniük, ez beletartozik egy nívósabb hely színvonalába.

2016. júl. 28. 08:48
 18/25 anonim ***** válasza:
Velem miért taplók a pincérnők?
2016. júl. 28. 08:52
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tényleg ilyen nagy baj, normalis, onbecsulessel rendelkezo no nem hagyja, hogy igy banjon vele a párja.
2016. júl. 28. 10:09
 20/25 anonim ***** válasza:

Barátnőd helyébe rád borítottam volna az asztalt, és soha a büdös életbe nem látnál viszont.

És nem vagyok féltékeny típus.

26L

2016. aug. 10. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!