Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg ilyen nagy baj?

Figyelt kérdés

Szeretek tetszelegni a noknek,szeretek kedves lenni veluk ,es ezt a baratnom nem birja elviselni. Mar ket napja nem is lattam(pedig egyutt elunk),mert o kiborult. Most annyi tortent ,hogy elmentunk kajalni es az etterembe tobbszor rampillantot a felszolgalono ,kedvesen nezett stb. Amikor kihozta a szamlat,kerdezte ,hogy izlett -e a kave amit ittam,mondtam neki ,hogy nagyon finom volt ,erre o mondta ,hogy most neki is jol esne, akkor mondtam neki,hogy miert nem szolt meghivtam volna amire azt valaszolta ,hogy munkaidobe sajnos nem lehet ,erre mondtam ,hogy akkor majd munkaido utan meghivom egy kavera meg egy fagyira. Ekkor a baratnom elmondott mindennek ,felallt es elment. Telefonon annyit mondott ,hogy latni se bir es idore van szuksege.

Most tenyleg olyan oriasi problema ez? Egyszeruen csak kedves voltam egy emberrel. Ilyen vagyok,mindig is ilyen voltam....

Szerintetek van ertelme egy ilyen feltekeny baratnovel folytatni?

2016. júl. 28. 00:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Az eletbe nem lesz igy normalis baratnod...

Teljesen meg ertem szegenyt...

Egy igazi taplo vagy! Lehet hogy a pincernovel kedves voltal viszont igy a baratnoddel hatalmas bunko voltal!!!!

Egy ilyen ember ne is akarjon parkapcsolatot! Te arra vagy kitalalva hogy bajologj de nem egy kapcsolatra ha mellette ezt csinalod! Nem neked, hanem a baratnodnek nincs ertelme folytatnia egy ilyen taplo emberreimt te! Szerinted hogy esett neki? Gondolkodk mar ember...remelem viccbol irtad ki ezt a kerdest..

Es ti pasik igy varjatok el hogy meg bizzanak bennetek a nok...

Jo hogy nem azt ajanlottad fel neki hogy menjen fel hozzatok aztan 3 asban meg isztok egy kavet! Ennyibol mar azt is meg tehetted volna...

2016. júl. 28. 00:29
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a gyökér! Nem érzed ?. Mikor a csaj mondta hogy nem lehet mert munkaidőbe van, arra kellett volna mást mondani, vagy nem mondani, vagy csak annyit mondani hogy Köszönjük szépen. De nem.. Erre te tovább vitted.. Ne legyél már ilyen balf.sz, Nem kell ennyire kedvesnek lenni egy ismeretlen nővel mert könnyen félreértik a dolgot.
2016. júl. 28. 00:29
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
idióta
2016. júl. 28. 00:31
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Szegeny kis csaj!

Gyoker vagy!

Teljesen megalazo szituacioba hoztad! Es meg te gondolkozol azon h ott hagyd e?

Hat szep egy ember vagy mondhatom..

2016. júl. 28. 00:33
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Pff..

Forditott esteben valoszinuleg te mosollyal az arcodon ragaltad volna le nem?! Na ne vicceljunk mar!

Vagy meg valltozol vagy igaza van az elsonek! Felejtsd el a tarsas eletet!

2016. júl. 28. 00:34
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Őt megaláztad azzal,hogy a jelenlétében csináltad mindezt egy másik nővel.
2016. júl. 28. 00:39
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek van ertelme egy ilyen feltekeny baratnovel folytatni?"

Á, a helyedben nem tűrném tovább, szóval ha még valaha szóba áll veled, akkor menjetek el egy másik étterembe, ahol jóképű pincér pasik vannak, hátha meghívja valamelyik egy kávéra és fagyira munkaidő után a barátnődet, ő meg lelkesen mosolyogva igent mond.

Te legyél előzékeny, és távozz angolosan, hogy bimbózó románcuk leválassza rólad ezt a kibírhatatlan természetű, féltékenykedő szipirtyót! xD

2016. júl. 28. 00:54
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát, még a "miért nem mondtad, meghívtalak volna egyre" rész elmegy, ezt még vehetjük úgy, hogy "kedves voltam egy emberrel", főleg hogy van benne egy erős VOLNA, ami miatt ez már csak kedvesség inkább. Kb mint egy bók és a flörtölés között is van különbség. Ha mittudomén a kolléganődnek új frizurája/cipője/kabátja van és tényleg jól áll neki és amikor beér reggel, mondod neki, hogy milyen jó lett az új frizurája, az nem baj, mondd csak. De ha továbbviszed még két fokkal és kikezdesz vele, az már gáz, ha barátnőd van. Itt is ugyanez...

Azt el lehet viselni, hogy bókolsz egyet bárkinek és kedves vagy másokkal (már persze ha férfiakkal és nőkkel is kedves vagy és ugyanezt egy kedves pincérsrácnak is felajánlottad volna, ha tényleg szimpatikus, mosolygós stb volt. Mivel az is a "kedves voltam egy emberrel" kategória.

De az, hogy egy random nőt, a barátnőd jelentlétében, gyakorlatilag randira hívsz... Ez a kérdés kamu. Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy ilyen barom létezik.

2016. júl. 28. 01:23
 9/25 anonim ***** válasza:
67%
Kamu kérdések.... Kamu kérdések mindenütt!
2016. júl. 28. 01:32
 10/25 anonim ***** válasza:
88%
Nálam ez lett volna az utolsó dobásod és többet hallani nem akarnék rólad.Egy randin ez azért sok.Oké,hogy kapcsolaton kívül udvarolsz,de hogy ezt a barátnőd orra előtt csinálod,taplóság.Megérdemled,hogy hoppon maradj.
2016. júl. 28. 02:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!