Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nagy elvárásaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nagy elvárásaim lennének a pasik felé?

Figyelt kérdés

Egyesek szerint nagyon válogatok, ami igaz is, de elsősorban a személyiség miatt, habár ezt senki nem hiszi el. Ezért a színészért pl. odavagyok, ilyen az ideálom, és eddig akárkinek mutattam, senkinek nem jött be.

[link]

[link]

Belsőre sajnos nem nagyon találkozom olyan srácokkal, akik megfognának. Ami nekem fontos:

- értelmes legyen

- legyen magabiztos, önálló

- szenvedély

- jó humorérzék, optimizmus

- értsen valamihez, ami lehet bármi, akár egy hangszer vagy sport is

- legyen valami hobbija, érdekelje őt sok minden, lehessen vele normálisan beszélgetni

- legyenek céljai, amikért tegyen is, ne legyen lusta

-ne legyen túl komoly, lehessen vele hülyéskedni is

De nagyon ritkán botlok ilyen emberekbe. A legtöbb srác vagy bunkó, vagy megkeseredett, vagy túl félénk, zárkózott, csak a bulizás érdekli, stb.

Nyilván nem olyan vagyok, hogy ha valaki kicsit is eltér a listától, akkor kapásból kuka, de akik eddig bejöttek, meg az exeimet is beleszámolva, körülbelül ilyen srácok voltak.

Szerintetek hol kellene ismerkednem?

20L

2016. máj. 6. 19:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
45%

Magyarul semmi sem jó neked,vicces.... így egyedül fogsz maradni. El kell tudni fogadni,hogy mindenkinek vannak kisebb-nagyobb hibái, és nem lehet tökéletes senki.

Te sem vagy az...

24/F

2016. máj. 6. 20:02
 2/25 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok. :) Na nem úgy nézek ki, mint ez a színész. :D

Egyébként, sok férfi ilyen, csak meg kell ismerni őket.

2016. máj. 6. 20:04
 3/25 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok csak 35 éves, és megtaláltam életem szerelmét, de bizonyos dolgok 20 évesen nem voltak meg bennem. Csak később alakultak ki.

Addig el kellett használnom pár tucat nőt.

20 évesek közt nincs ilyen. Rossz korosztályban keresgélsz.

2016. máj. 6. 20:06
 4/25 anonim ***** válasza:
Itt inkább az a kérdés hogy téged miért hagynak ott állandóan ha már több exed is ilyen volt... Vagy hogy aki rajtuk kívül bejött eddig azzal miért nem jöttél össze? Mert ha már voltak ilyen akkor nem panaszkodhatsz...
2016. máj. 6. 20:07
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Bírom amikor valaki elkezdi felállítani a lajstrom listáját.

Így nem lehet ismerkedni. Elő fogod venni a cetlidet ismerkedés közben és pipálgatni meg ikszelgetni fogsz?

Elárulom, mindig lesz minden emberben olyan dolog, ami nem fog tetszeni.

2016. máj. 6. 20:09
 6/25 anonim ***** válasza:
50%

Éééés most mindezt magyarul:

- értelmes legyen

(annyira azért ne, hogy rád szóljon ha hisztizel vagy hülyeséget csinálsz, mert hát az jogos kritika, a kritika meg rossz m'kay?)

- legyen magabiztos, önálló

(de azért legyen annyira kutya, hogy kiszolgáljon, még akkor is ha nem akar, ha pedig erre nem képes, akkor "biztos nem is szeretsz brühühü")

- szenvedély

(természetesen csakis olyan szenvedély megengedett, aminek te vagy a tárgya, minden más "elhanyagolásnak" minősül)

- jó humorérzék, optimizmus

(persze, amit te sértőnek gondolsz azon nem szabad poénkodni, ellenben amit ő sértő viccnek talál az csak a humortalanság jele)

- értsen valamihez, ami lehet bármi, akár egy hangszer vagy sport is

(csakis olyanhoz értsen, amivel fel lehet vágni a barinők előtt)

- legyen valami hobbija, érdekelje őt sok minden, lehessen vele normálisan beszélgetni

(vagyis csakis olyasmi érdekelje, amit te tolerálsz, máskülönben a dolog csak "időpazarlás" és "hülyeség")

- legyenek céljai, amikért tegyen is, ne legyen lusta

(célok alatt gondolom olyanokat kell érteni, amiket te akarsz elérni, de egyedül nem megy, így kell egy szamár, aki cipeli a terhet, ha pedig olyan céljai vannak, ami neked nem tetszik, az ismét csak "időpazarlás.)

- ne legyen túl komoly, lehessen vele hülyéskedni is

(most akkor értelmes legyen vagy futóbolond? a kettő üti egymást)

Oly nagyon imádom ezt.

Van egy nő, aki bevásárlólistát ír arról, hogy egy férfinek milyennek kell lennie, közben pedig valahogy mindig elfelejti megemlíteni, hogy ő maga mit is tud mindezen elvárások mellé felmutatni. Tudom, tudom, hogy jön az, hogy TE ROHADT NŐGYŰLÖLŐ, de komolyan, ilyen elvárások mellett te mit tudsz letenni az asztalra? Elvárás, elvárás, elvárás, elvárás, de az, hogy mire fel vársz el és mit az valahogy kimarad. Meg se lepődök.

2016. máj. 6. 20:21
 7/25 anonim ***** válasza:
66%

Ezek egyáltalán nem túlzó elvárások, nem is értem, miért lennének azok. Persze, sok pasi rinyál, mer' bezzeg ők csak annyit akarnak a nőtől, hogy dögös legyen, szeresse az anált, meg főzzön.

Szerintem meg nemhogy egy párkapcsolatban, hanem bármilyen - általam választott, pl. baráti - emberi kapcsolatomban ALAP, hogy az illető értelmes legyen, tudjak vele beszélgetni, önálló legyen, optimista, hasonló legyen a humorunk, legyen életcélja, ne csak tengjen-lengjen a nagyvilágba'... stb. Amiket itt felsoroltál, ezeket alapból elvárhatja az ember a párjától (akár férfiról, akár nőről van szó). Oké, hogy azok, akik szerint emiatt túl válogatós vagy valszeg megálltak egy kevésbé kielégítő párkapcsolatnál, de Te jól teszed, hogy nem követed őket ebben.

Ismerkedésre vonatkozó tanácsot nem tudok adni, a férjemet baráti társaságon keresztül ismertem meg - aki mellesleg megfelel mindegyik általad írt elvárásnak, ahogy a barátaink is: szóval léteznek ám ilyen férfiak (nem is kevesen), ne add fel, főleg ilyen fiatalon! ;)

2016. máj. 6. 20:21
 8/25 anonim ***** válasza:
52%
6-os válaszoló +10000000000
2016. máj. 6. 20:24
 9/25 anonim ***** válasza:
55%

Messze nem lehetetlen ám szerintem sem jó a korosztály.

Az én párom 29 éves én 20. És stimmelnek rá a leírtak. Persze van negatív oldala mint mindenkinek de nem értem ez miért befolyásolja a fennt leirtakat. Miért ne lehetnének valakinek ilyen tulajdonságai és emellett mások amik esetleg nem annyira szimpik? Nem azt írta a kérdező hogy nem lehetnek rossz tulajdonságai csupán hogy ezeket a fent említetteket keresi az egyéb tulajdonságai mellett.

Kérdező a mai világban nagy elvárás de ha tudod hogy neked ez kell és te is feltudsz mutatni hasonlókat akkor ne add lejjebb. (Szerintem nem is lehet különben működő képtelen a kapcsolat)

2016. máj. 6. 20:33
 10/25 anonim ***** válasza:
Húbammeg,ennek a pasasnak olyan skizó feje van,hogy én biztos beszxarnék tőle,ha belebotlanék az utcán.Véletlen nem szerepelt valami Hannibal Lecter folytatásban?
2016. máj. 6. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!