Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagy elvárásaim lennének a pasik felé?
Egyesek szerint nagyon válogatok, ami igaz is, de elsősorban a személyiség miatt, habár ezt senki nem hiszi el. Ezért a színészért pl. odavagyok, ilyen az ideálom, és eddig akárkinek mutattam, senkinek nem jött be.
Belsőre sajnos nem nagyon találkozom olyan srácokkal, akik megfognának. Ami nekem fontos:
- értelmes legyen
- legyen magabiztos, önálló
- szenvedély
- jó humorérzék, optimizmus
- értsen valamihez, ami lehet bármi, akár egy hangszer vagy sport is
- legyen valami hobbija, érdekelje őt sok minden, lehessen vele normálisan beszélgetni
- legyenek céljai, amikért tegyen is, ne legyen lusta
-ne legyen túl komoly, lehessen vele hülyéskedni is
De nagyon ritkán botlok ilyen emberekbe. A legtöbb srác vagy bunkó, vagy megkeseredett, vagy túl félénk, zárkózott, csak a bulizás érdekli, stb.
Nyilván nem olyan vagyok, hogy ha valaki kicsit is eltér a listától, akkor kapásból kuka, de akik eddig bejöttek, meg az exeimet is beleszámolva, körülbelül ilyen srácok voltak.
Szerintetek hol kellene ismerkednem?
20L
20-as vagyok. Ugye még alap dolog az h tiszteljük,becsüljük a másikat és éreztessük vele. Igen,nyilván pl oszani kell a házimunkát.
Akinek pl az fontos h őnekí diplomája van és csak azért nem kell neki valaki mert pl gyári munkás,há ...
10-es: Pl. az új Spiderman-ben ő volt Harry, a Kill Your Darlingsban is ő volt az egyik főszereplő, Az erő krónikái, Life after Beth, stb.
A normális hozzászólásokat köszönöm!:)
6-os:
- értelmes legyen
Az exemben pont azt imádtam, hogy mindig a képembe mondta a dolgokat, ami néha sértő volt, de sokat tanultam tőle, és azóta is hiányolom az ilyen őszinte embereket, mert mindenki titkolózik, hazudik vagy nyalizik... Ezt én is tudom nyújtani, mert értelmes vagyok. Tény, hogy nem értek mindenhez, főleg, mivel csak 20 vagyok, de lehet velem bármilyen komoly témáról beszélgetni.
- legyen magabiztos, önálló
Egy kapcsolatban alapvető lenne az adok-kapok, és hogy néha kedveskedünk a másiknak, én is szoktam. De a magabiztosat a stílusra, viselkedésre értettem.
- szenvedély
Akiben nincs szenvedély semmi iránt, az olyan, mint a poshadt víz... Nekem tetszik, ha valaki energiát fektet valamibe, lelkesedik valamiért, amit szeret. Nekem is van 1-2 ilyen dolog.
- jó humorérzék, optimizmus
Én egyáltalán nem vagyok sértődékeny, sőt. Az látszik, hogy te hírből sem ismered az optimizmust, de én a mosolygós, vidám embereket szeretem, mivel én is az vagyok.
- értsen valamihez, ami lehet bármi, akár egy hangszer vagy sport is + legyen valami hobbija, érdekelje őt sok minden, lehessen vele normálisan beszélgetni
Most őszintén, ha pl. valaki jól gitározik, vagy jól kosarazik, az annyira menőnek számít? Csomó ilyen ember van. Ez nem ezért fontos. Hanem, mert ha pl. jó valamiben, amihez nekem nem sok közöm van, akkor tud újat mutatni, és mert így le tudja foglalni magát egyedül is, utálom, amikor valakinek nélkülem nincs élete. Nekem is vannak hobbijaim.
- legyenek céljai, amikért tegyen is, ne legyen lusta
Múltkorában megismertem egy srácot, aki bár még csak egyemista, de már pontosan tudja, mit akar kezdeni az életével, és már elkezdte építgetni a saját vállakozását, és ez a céltudatosság nagyon tetszik. Az én álmaim elérésében egyébként sem tudna segíteni egy pasi, mert csak én segíthetek magamon. A sportot is elvárom, mivel én is rendszeresen járok edzeni.
- ne legyen túl komoly, lehessen vele hülyéskedni is
Egyáltalán nem zárja ki egymást a kettő, vannak ilyen barátaim, és én is ilyen vagyok.
Én úgy gondolom, hogy minden elvárásomat tudom teljesíteni én is. Külsőre sem várom el senkitől, hogy magas legyen, kigyúrt, fullos pasi, pénzes, stb.
Sajnálom, hogy ennyire megkeseredett vagy, és mindenben azonnal a negatívat látod, amit támadhatsz, de ez már a te bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!