Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nagy elvárásaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nagy elvárásaim lennének a pasik felé?

Figyelt kérdés

Egyesek szerint nagyon válogatok, ami igaz is, de elsősorban a személyiség miatt, habár ezt senki nem hiszi el. Ezért a színészért pl. odavagyok, ilyen az ideálom, és eddig akárkinek mutattam, senkinek nem jött be.

[link]

[link]

Belsőre sajnos nem nagyon találkozom olyan srácokkal, akik megfognának. Ami nekem fontos:

- értelmes legyen

- legyen magabiztos, önálló

- szenvedély

- jó humorérzék, optimizmus

- értsen valamihez, ami lehet bármi, akár egy hangszer vagy sport is

- legyen valami hobbija, érdekelje őt sok minden, lehessen vele normálisan beszélgetni

- legyenek céljai, amikért tegyen is, ne legyen lusta

-ne legyen túl komoly, lehessen vele hülyéskedni is

De nagyon ritkán botlok ilyen emberekbe. A legtöbb srác vagy bunkó, vagy megkeseredett, vagy túl félénk, zárkózott, csak a bulizás érdekli, stb.

Nyilván nem olyan vagyok, hogy ha valaki kicsit is eltér a listától, akkor kapásból kuka, de akik eddig bejöttek, meg az exeimet is beleszámolva, körülbelül ilyen srácok voltak.

Szerintetek hol kellene ismerkednem?

20L

2016. máj. 6. 19:57
1 2 3
 11/25 ~OnLány~ ***** válasza:
Mondjuk az igaz,hogy még a megfelelő partnerben is lesz olyan dolog,ami nem fog megfelelni neked,például mindezek mellett lehet,hogy szétszórt,vagy számítógép őrült lesz,esetleg dohányozni fog..szóval akárhogy is,szerintem ez hülyeség,hogy lista alapján kellene társat választani.
2016. máj. 6. 20:35
 12/25 anonim ***** válasza:

Még 10-es:

Nekem is hasonlóak amúgy az elvárások belsőre,de mellette nem is vagyok segghülye,sok mindenről van véleményem,van elfoglaltság,amit tényleg szeretek csinálni.Meg a céltalanságot azt tapasztaltam a korosztályomnál,hogy csak úgy teng-leng,mint gólyafos a levegőben.Ez engem pl. zavart egy idő után egy párkapcsolatban,hogy a párom szxrik az egyetembe.Nekem is van egy egyéni humorom,így nem egy akkora elvárás,hogy valamennyi a másiknak is legyen.

2016. máj. 6. 20:45
 13/25 anonim ***** válasza:

az ilyen listák miatt vagyunk és leszünk megkeseredettek, mert ez már nem arról szól, hogy megtetszik, megszeretem, hanem arról, hogy van egy állásinterjú és megvan e az adott tapasztalata a meghirdetett munkakörhöz vagy nincs!

ezek az elvárásaid, oké! Legalább tudod mit keresel. De nézz magadba és azt is sorold fel, hogy az ilyen "álompasi" mit fog kapni ezekért a tulajdonságaiért cserébe... ja és ne csalj a saját javadra, mert akkor pofára fogsz esni!

2016. máj. 6. 21:07
 14/25 anonim ***** válasza:
ezt a listát eröltetetten fogalmaztad ...vagy nem hinnéd el hogy valaki ennek tényleg megfelel vagy találnál egy plusz feltételt
2016. máj. 6. 21:13
 15/25 anonim ***** válasza:
48%

A sok rinyáló pali halál komolyan nem felel meg ezeknek? Még saját magatok felé sincs ennyi alapvető elvárásotok? Csak úgy magatok miatt, "magatoknak" sem rendelkeztek hasonló - alapvető - tulajdonságokkal? Ez nagyon durva... egy nő felsorol itt pár pozitív (és számomra alapvető) emberi tulajdonságot (amit nő férfitól és férfi nőtől egyaránt elvárhat), és ki vagytok borulva... két lehetséges okot látok

a, tényleg céltalan, önállótlan, tudatlan, lusta, pesszimista... stb. emberek vagytok, és ez nektek így jó, és elvárjátok, hogy egy nő így fogadjon el titeket, és a szerelem nevében rohadjon meg mellettetek egy olyan életben, amilyet ezzel a hozzáállással le kellene hogy éljen veletek

b, igazából ha kicsit belegondoltok, rájöttök, hogy ti is rendelkeztek ezekkel a tulajdonságokkal, csak annyira felháborít titeket, hogy egy nő ilyen nyíltan és konkrétan meg merészeli fogalmazni az elvárásait egy férfi felé - nem hangsúlyozva külön azt, hogy ő mit tud nyújtani, hiszen nem erről szól a kérdése -, hogy nem láttok a pipától, és első felindulásból csak a fröcsögés jött ki belőletek.

Őszintén remélem, hogy az utóbbi verzióm igaz...

2016. máj. 6. 21:33
 16/25 anonim ***** válasza:

6. válaszolónak tökéletesen igaza van!

Picit komolytalan ez hogy bevásárlócetlivel akarsz férfit találni, meg hasonlítson erre a színészre de kicsit legyen ilyen is. Ez nem így megy a nagyvilágban kislány.

2016. máj. 6. 22:02
 17/25 anonim ***** válasza:
82%

Jézusom, egyet értek a korábbi hozzászólóval, valaki fogalmazza már meg, hogy ezen a listán MI A BAROMI NAGY ELVÁRÁS??

A legyen önálló, a ne legyen lusta?

Tényleg, hisz mennyi jó paliról maradok így le, aki otthon ül a seggén, és semmit nem tesz meg magáért!

Értelmes legyen, legyen valami hobbija?

Ó bammeg, hát mennyi szeretnivaló 90-es IQ-jú macsó van, akikkel nem kell mindenféle fárasztó társalgást folytatnom nap nap után!

Az önbizalom tény, hogy sokszor elkerüli a tök jó palikat is, és a lányok is szenvednek a hiányától, de amennyiben a kérdező ismeri a saját értékeit, teljesen érhető, ha nem akar valakit pátyolgatni és támogatni az omladozó önbizalmát.

2016. máj. 6. 22:38
 18/25 anonim ***** válasza:
74%
15-nek igaza van. Ezek alap EMBERI tulajdonsagok. A baratnomtol is elvarom ezeket ferfioent es cserebe ezt kapja tolem. Csak hab a tortan, hogy az ő baratnoi kerik, hogy klonozzam magam, mert nekik is kellenék. Viszont teny, hogy nem ismerek mas, hasonlo embereket. Nem vagy válogatós csak rossz helyen keresgélsz. Ilyen tulajdonságokkal a szakmailag vagy sportban sikeres de nem tul helyes ferfiak rendelkeznek tobbnyire.
2016. máj. 6. 22:38
 19/25 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak ilyen olyan elvárásai. Rájöttem elég hamar h az öszinte,önzetlen szeretetben/szerelemben nem számítanak.

Nyilván igénylem a kedveséget,figyelmet mint minden egézséges ember.

Van egy férfi az életemben,akivel még nem vagyunk eggyütt,elég makacs. Nem részletezem,mert bonyolult. A lényeg h egyáltalán nem az úgymond ideálom.

1 max 10ével időssebb pasit tudtam volna elkébzelng,ő 39

2 soha nem tetszettek az enyire kigyurt pasik,mint ő.

3 elvártam régen h értem "küzdjenek",hát én küzdök ink érte.

2016. máj. 6. 22:42
 20/25 anonim ***** válasza:

4 fontos volt pl h jogsija legyen,neki nincs és nem is lessz.

5 igen az önáloságot is elvártam,van lakása,de mégis az anyjánál lakik. Ettől még önállo.

6 legyenek céljai,neki már csak egy nyugodt élet a célj,semmi extra.

Egyszerűen nem egyezik az elvárásaimmal. De megfogott,megismertem és annak elenére h sokszór nyers velem,sok jó tulajdonságot látok benne.

Beleszerettem azért amilyen.

Sztm ezeket felejtsd el és nézd magát az embert.

N24

19-es vagyok,csak véletlen hamarrabb elkültem.

Amúgy még annyi,h a szerelebe egyáltalán nem számit pl az h valakinek van e kocsija v nincs. Vagy h van e gyereke vagy nincs.

2016. máj. 6. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!