Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek tényleg nagy igényeknek számítanak?
Ha egy nő ismerkedne, szerintetek tényleg túl nagy elvárás a részéről az, hogy a férfi éljen külön a szüleitől (vagy legalábbis legyen benne önállóság, ne anyucitól várja hogy ágyba vigye neki a reggelit meg a kakaót, és nem büdös neki a házimunka), legyen egy normális munkahelye, legyen tanult (legalább az érettségi legyen meg...) meg hogy esetleg legyen egy kocsija?
Értem én hogy a nőnek is meg kell ütnie egy szintet, de általánosságban ezek nagy igények, amiket leírtam? Ritkaságnak számít ilyen férfival összefutni?
Én a kocsin bukok, bár ez leginkább motiváció kérdése perpill. Nem olyan ritka ez, de hiába a pipálós lista, ha valami más meg nem felel meg valakinek :)
24/F
Ez nekem mind megvan, de megsincs baratnom, akkor itt valami nem stimmel :D
Egyebkent ha csak az szamitana egy csajnak, hogy van-e kocsim, vagy sajat alberletem az mar regen rosz...
Bar mondjuk attol fugg milyen eletkorban is gondolkodsz.
18-25 eves korban azert meg eleg keveseknek van ez meg, de mondjuk egy 40 eves ferfitol azert mar elvarhato.
A mai világban, már nem könnyű szülőktől teljesen függetlenül 1 emberként elköltözni. Hacsak nem örököl az ember egy lakást, vagy nem vesznek neki. Vagy ha nem 300 ezres a fizetése...
Mert ugye az albérlet árak, ami nem egy lepratanya, 80 körül mozog, lehet hogy több is, és akkor még
-nem fizetted ki a rezsit,
-nem ettél,
-nem vettél bérletet/nem tankoltál a kocsidba,
-nem jártál el néha valahová szórakozni, csak a 4 fal között csücsültél a szabadidődben.
-nem vettél könyveket, hogy mégis szórakozz, művelődj kicsit
-nem vettél néha néha ruhát, cipőt, csak ami kell, semmi felesleges dolog.
-nincs félretett pénzed sem végszükség esetére, mondjuk hátha valami tönkremegy a lakásban, pl hűtő, amit ki kell cserélni.
Ha a saját elvárásaidat te magad is fel tudod mutatni egytől egyig úgy, hogy nem a szüleid tettek a segged alá egy lakást/házat, kocsit, akkor nem nagy elvárások. Egyébként igen.
Ne ilyen érdekkel és elvárással menj bele egy kapcsolatba, hanem azért mert szereted az illetőt. Magyarországon, igen is, nagy elvárás. Nem mindenki születik aranykanállal a seggében leányom. Valaki véres verítékkel dolgozik, éjjel-nappal hogy legyen valamije, haladjon valamire. Ami ebben az országban nagy szó.
Az önállóság, a házimunka az persze, rendben van, azzal semmi gond. A többi kicsit bicskanyitogató.
Egyébként meg közösen lehet haladfni a legjobban. Nem csak a kis seggedet fuvaroztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!