Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek tényleg nagy igényeknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek tényleg nagy igényeknek számítanak?

Figyelt kérdés

Ha egy nő ismerkedne, szerintetek tényleg túl nagy elvárás a részéről az, hogy a férfi éljen külön a szüleitől (vagy legalábbis legyen benne önállóság, ne anyucitól várja hogy ágyba vigye neki a reggelit meg a kakaót, és nem büdös neki a házimunka), legyen egy normális munkahelye, legyen tanult (legalább az érettségi legyen meg...) meg hogy esetleg legyen egy kocsija?

Értem én hogy a nőnek is meg kell ütnie egy szintet, de általánosságban ezek nagy igények, amiket leírtam? Ritkaságnak számít ilyen férfival összefutni?

2016. máj. 3. 23:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Én a kocsin bukok, bár ez leginkább motiváció kérdése perpill. Nem olyan ritka ez, de hiába a pipálós lista, ha valami más meg nem felel meg valakinek :)

24/F

2016. máj. 3. 23:10
 2/25 anonim ***** válasza:
88%
Magyarországon autót, külön lakást, önállóságot, tiszta környezetet meló mellett elvárni csak a lakosság kis százalékától lehet. Egy átlag ember nem azér melózik azért a 100ezerért hogy 80 menjen albérletre meg rezsire a maradék meg autóra.
2016. máj. 3. 23:11
 3/25 anonim ***** válasza:
50%
Akkor tehát ha nincs kocsi akkor nincs nő vagy mi?Nem értem minek elvárásokat felállítani egymással szemben amikor belépsz egy kapcsolatba az már eleve halálra van ítélve független attól ,hogy zörögnek a milkók a zsebben mert valamin úgyis elcsúszik.Lehet neked Ferrarid ha mondjuk Bugattiba akarja ültetni a csinos kis popsiját, de ha fokoznánk lehet egyszer felkerül a listára a nőknél ,hogy legyen egy férfinak magángépe bár ez távoli kilátás de kitudja a mai nők magasra állítják a mércét.
2016. máj. 3. 23:20
 4/25 anonim ***** válasza:
81%
Nem a mérce magasságával van a gond, ennyi alapdolog elvárható egy embertől, az a probléma, hogy ebbe az országba csak a felső réteg tudja ezeket elérni, úgy hogy tiszta új kocsija legyen, egy jobb albérlet meg stb. A kapitalista rendszerbe ennyi szükséglet mellett elvárható, hogy legalább alapszintü dolgokkal rendelkezzen az illető külömben hova viszed a lányt, meg hogy akarsz gyereket tőle nyomorba? Érthető hogy nem minden lány akar nyomorogni, de ebbe az országba cska a felső rétegnek adnak normálisabb fizetést, ez az állam és a rendszer hibája, hogy nem fizeti meg az embereket.
2016. máj. 3. 23:24
 5/25 anonim ***** válasza:

Ez nekem mind megvan, de megsincs baratnom, akkor itt valami nem stimmel :D

Egyebkent ha csak az szamitana egy csajnak, hogy van-e kocsim, vagy sajat alberletem az mar regen rosz...

Bar mondjuk attol fugg milyen eletkorban is gondolkodsz.

18-25 eves korban azert meg eleg keveseknek van ez meg, de mondjuk egy 40 eves ferfitol azert mar elvarhato.

2016. máj. 3. 23:24
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

A mai világban, már nem könnyű szülőktől teljesen függetlenül 1 emberként elköltözni. Hacsak nem örököl az ember egy lakást, vagy nem vesznek neki. Vagy ha nem 300 ezres a fizetése...

Mert ugye az albérlet árak, ami nem egy lepratanya, 80 körül mozog, lehet hogy több is, és akkor még

-nem fizetted ki a rezsit,

-nem ettél,

-nem vettél bérletet/nem tankoltál a kocsidba,

-nem jártál el néha valahová szórakozni, csak a 4 fal között csücsültél a szabadidődben.

-nem vettél könyveket, hogy mégis szórakozz, művelődj kicsit

-nem vettél néha néha ruhát, cipőt, csak ami kell, semmi felesleges dolog.

-nincs félretett pénzed sem végszükség esetére, mondjuk hátha valami tönkremegy a lakásban, pl hűtő, amit ki kell cserélni.

Ha a saját elvárásaidat te magad is fel tudod mutatni egytől egyig úgy, hogy nem a szüleid tettek a segged alá egy lakást/házat, kocsit, akkor nem nagy elvárások. Egyébként igen.

2016. máj. 3. 23:26
 7/25 anonim ***** válasza:
Neked csak az a fontos,hogy ezek meglegyenek vagy az is,hogy ezeket önerőből érje el?Mert ha önerőből kell elérnie az nem fog menni egy-két év alatt.Szóval ebben az esetben jobb ha a 30 fölötti korosztályt próbálod becserkészni.Ott már jogosan várhatsz el ilyen dolgokat.
2016. máj. 3. 23:27
 8/25 anonim ***** válasza:

Ne ilyen érdekkel és elvárással menj bele egy kapcsolatba, hanem azért mert szereted az illetőt. Magyarországon, igen is, nagy elvárás. Nem mindenki születik aranykanállal a seggében leányom. Valaki véres verítékkel dolgozik, éjjel-nappal hogy legyen valamije, haladjon valamire. Ami ebben az országban nagy szó.

Az önállóság, a házimunka az persze, rendben van, azzal semmi gond. A többi kicsit bicskanyitogató.

Egyébként meg közösen lehet haladfni a legjobban. Nem csak a kis seggedet fuvaroztatni.

2016. máj. 3. 23:31
 9/25 anonim ***** válasza:
Én nem ítéllek el ezért, persze én kiesek a körből meg a lakosság 90%-a de ha te nem nyomorogni akarsz, vagy külföldön dolgozó magyart keress, vagy olyat, aki esetleg tervezi, hogy kimegy és nem csak takarítani, hanem rendes végzettséggel, vagy esetleg olyat akinek szülei gazdagok, bár ebbe az országba a gazdag azt jelenti, hogy nem nyomorog... A jobb országokba ezek a dolgok egy fiatalnak már lazán megadatnak.
2016. máj. 3. 23:33
 10/25 anonim ***** válasza:
De mondjuk van egy két ismerősöm aki elmúlt 30 és még jogsija sincs akkor hol még az autó és mégis boldog kapcsolatban élnek hosszú ideje,van aki meg nem is akar akkor őneki már nem is fog nő jutni vagy mi .Ez nem így működik.Nem lehet egyszerűen a mai fizetések mellett ezeket kivitelezni.Most gondolj bele ha önerőből fel akarnál építeni azt a házat amit gondolatba megálmodtál az mennyi költséget vonna maga után,plusz utána vegyél mondjuk egy szalonautót amin nincs hitel ugyebár.Lehetetlen ,tényleg csak a tehetősebb emberek kivitelezhetik ,az átlag magyar már bocsánat soha nem lesz rá képes még ha foggal körömmel is vért izzadva éjt nap alá robotol-ezekből az átlagfizetésekből örülni kell hogy nem hal éhen az ember.Szóval amondó vagyok ,hogy két ember szívből szeresse egymást és ne a javakért.
2016. máj. 3. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!