Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek tényleg nagy igényeknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek tényleg nagy igényeknek számítanak?

Figyelt kérdés

Ha egy nő ismerkedne, szerintetek tényleg túl nagy elvárás a részéről az, hogy a férfi éljen külön a szüleitől (vagy legalábbis legyen benne önállóság, ne anyucitól várja hogy ágyba vigye neki a reggelit meg a kakaót, és nem büdös neki a házimunka), legyen egy normális munkahelye, legyen tanult (legalább az érettségi legyen meg...) meg hogy esetleg legyen egy kocsija?

Értem én hogy a nőnek is meg kell ütnie egy szintet, de általánosságban ezek nagy igények, amiket leírtam? Ritkaságnak számít ilyen férfival összefutni?

2016. máj. 3. 23:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
61%

Én ezeket sosem értettem. Ha van párom, és nem tetszik neki vagy valamiért nem ideális ahol jelenleg lakom/lakunk, akkor EGYÜTT keressünk más lehetőséget. Ha nincs autóm, annak oka van. Lehet, hogy eddig nem volt rá szükségem. Hogyha úgy ítéljük meg, hogy kettőnknek KÖZÖSEN szüksége van egy autóra, akkor ne én vegyek már a saját pénzemen, hanem EGYÜTT.

És mi van akkor, ha a tesóm nevén van, de én használom?

Nagyon nem bírom ezt a szabályrengeteget. Te, kedves kérdező mit tennél le az asztalra ezek mellé? Merthogy a mai magyar valóságban ezek nem olyan dolgok amiket főleg egy 30 alatti fiatal pályakezdő vagy néhány éve dolgozó emberke csak úgy önerőből leakaszt a fáról.

Sok olyan gyereket látok akik szénné vannak tetoválva, sapi a fejen, BMW alattuk, de köszönni vagy egy értelmes mondatot megfogalmazni nem tud. Kérni nem tud csak akarni és az ő szabályaik szerint, aki tolakszik az lesz az első. Hogy az ilyen embereknek honnan és miből vannak ilyen autóik, illetve miből tartják fenn azt nem biztos, hogy akarom tudni.

Viszont azt tudom, hogy én és pár ismerősöm mit, hogyan és mennyit tanult, illetve tanul(unk). Azt is tudom, hogy akinek szerencséje volt azt a szülei becsülettel felnevelték engem is beleértve, hogy értelmes, tisztességes ember legyen belőle. Én inkább nem veszek króm felniket meg aranyozott hamutálat de nem is kell bűnöznöm vagy más embereket átverni ahhoz, hogy meglegyen amim van.

Ha Amerikában vagy NY-Európában lennénk, azt mondanám, hogy rendben van, ezek tekinthetők alap dolognak. De nem ott vagyunk, ez a hely majdnem egyenértékű a Balkánnal. A tisztességes munkaerő nagy része menekül az országból sajnos. Erre nem lehet építeni. Románia már leköröz bennünket mindenben. Amíg ez a helyzet, addig Magyarországon nem lehet elvárni, hogy lakás, ház vagy saját albérlet legyen autóval egy önálló embernek. Van aki eléri ezt a szintet egyedül is, van aki nem.

Azt nem értem, miért a hibát keresitek mindenben és mindenkiben. Miért nem lehet a jót is észrevenni a másik emberben? A saját hibáiddal hogy állsz? Azon kívül, hogy nem tetszik a mellméreted valami egyéb van még?

Szerintem egy-egy ilyen kérdés már csak azért is szörnyű, mert nem messze innen emberek könnyen gyógyítható/megelőzhető járványokban vagy egyszerűen csak éhen/szomjan halnak. Ez a világ tisztára meg van zakkanva. Mert ami nincs a TV-ben az attól még van...

2016. máj. 3. 23:46
 12/25 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes, hogy az "esetleg legyen egy kocsija" -ból mindenki Bugattit meg BMW-t csinált. Gondolom a Suzuki és társai már nem is kocsik. Meg használt kocsi sem kocsi.
2016. máj. 4. 00:05
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ezek nagy igények-e. Én megütöm a jelzett szintet, de önmagában ennyi igény sosem szokott valós lenni.

Ezt még társítani kell sok egyébbel: egészséges és tiszta élet, ne dohányozzon, drogozzon, legyen képes normális verbális interakcióra más emberekkel(mondjuk egy mezei banki ügyintézést vegyél alapul), legyen fejlődési igénye, legyen humora, legyen képes szexelni.

Ugye nem tévedtem?

2016. máj. 4. 00:11
 14/25 anonim ***** válasza:
28%
Nem így működik cica az élet! Ezekkel semmi gond mert még csak csak megoldható amit kérsz sima egyszerű munkásként is! De látszik hogy még nem volt komoly kapcsolatod és fogalmad sincs a világról! De 18 évesen nekem se volt! Ha szeretsz valakit akkor is szereted ha csak egyszakadz bringája van és majd egyutt vesztek kocsit.! A külön jurtát azt nagyon adom még ha papírdoboz is.! De ami kiütött hogy tanult legyen! Érettségije legyen! Azta! Igen ma már nem árt ha van de mond már meg nekem ha van egy érettségid akkor mi az a tudás amivel rendelkezel te és én nem? Neked miért fog fizetni a munkáltató? Hogy? Aha? Nem hallom! Akinek jó szakmája van az többet keres mint akinek csak érettégije? Nem mondom hogy nem kell de a popsid igencsak el van kapatva cica.! És Mielőtt kötözködni kezdessz az írásomban elmondom este van és kifolyik a szemem. Hány éves vagy?
2016. máj. 4. 00:17
 15/25 mikeXxX ***** válasza:
56%
Jelen köszönöm kérdésed de ha fizetnél sem kellenél létezik a szerelem tudod ott nem kell nézni ezeket csupán elég pár alap dolog mint pl udvariasság őszinteség és egyéb számodra felesleges dolgok . Most én kérdezem létezik még efféle nő ?
2016. máj. 4. 00:20
 16/25 anonim ***** válasza:
65%

Igen. Legyen lakása,kocsita,jó fízető állása,tanult legyen,inteligens,művelt,kedves,mindig vidám,legyen humorérzéke,legyen komoly,megértő,odaadó,kedves,figyelmes,hűséges,magabiztos,határozott,legyen jó az ágyban,te legyél a legfontossabb,vegyen meg neked sokmindent,vigyen sok helyre,értsen veled egyet mindenbenn. Na meg legyenek márkás ruhái,legyen igényes minden értelemben,nézzen ki jól,sportoljon.

Vicc :D

A mai világba ezek nem sok embernek vannak meg!

Ha te ezeket nyujtani tudod,akkor elvárhatod.

N24

2016. máj. 4. 00:29
 17/25 anonim ***** válasza:

Meg lehet találni!

De attól is függ milyen körökben mozogsz,hány éves vagy,te mit tudsz nyújtani,milyen a megjelenésed, hány éves korosztály érdekel?

Vannak nők akiknek mindig csak pénzes barátjuk volt/van (debreczeni zituka jó példa erre). Megfelelő társadalmi körökben kell forogni és a jó megjelenés is fontos.

2016. máj. 4. 01:30
 18/25 fenui ***** válasza:

Az önállóság és a házimunka része jogos, a többi erősen közelít a bullshithez.

23 éves férfiként az első, amit én keresek egy nőben: őszinteség, tisztelet és kíváncsiság. Ha ezek megvannak, akkor már érdemes elindulni, magunkat adva. Hailletek egymáshoz, az ki fog derülni.

2016. máj. 4. 05:10
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem nagy igény, szerintem ezek alap dolgok, az autót leszámítva.

Autó a "semmi közepén" kell, kisvárosban, falvakban, főleg, ha a munkahely másik településen van. Sokkal praktikusabb és kényelmesebb (de nem feltétlenül olcsóbb) mint a napi 2 buszjárat egyikére szaladni vagy várni órákat.

NAgyobb városokban viszont teljesen feleslegesnek tartom az autót, hiszen elég jól kiépített a városi tömegközlekedés és sűrűn is jár. Ha néha vidékre mennétek kirándulni, akkor pedig lehet autót bérelni (sokszor olcsóbban, mint amibe a busz/vonatjegy kerülne)

2016. máj. 4. 07:39
 20/25 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem nem nagy, hanem elb...szott igények ezek. A mai Magyarországon nem várható el hogy egy fiatal férfi külön éljen! Ahhoz legalább két ember kell, hogy a külön életet finanszírozni lehessen.(Ehhez kell egy társ)

Attól mert valaki otthon él, lehet önálló. Magára moshat, magának intézheti a kaját, takarítást, stb...

Otthon lehet úgy élni hogy külön szinten vagytok, és csak napi egyszeri köszönésre futsz össze a szülőkkel sokszor.

Munkahelye minden normális pasinak van, érettségi szintén, kocsi nélkül meg nem lehet élni ilyen tömegközlekedésileg hulladék országban!

Voltam én már számtalan csajnál aki külön élt. Én egy átlagon felüli családi házhoz vagyok szokva, de ők ahhoz képest egy patkánylyukban laktak. Sokszor cigányok szomszédok közt, vagy nem egyedül, galériás szutyokban, ahol fent lakott a barátnő is, rajtunk ment át, miközben mi... ő persze majd nem lesz otthon... aha. Szinte kivétel nélkül kosz volt, rendetlenség és hát a lányoknak is volt testszaguk. Ez az a nagy önállóság? Se ész, se igény, se semmi?!

2016. máj. 4. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!