Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek tényleg nagy igényeknek számítanak?
Ha egy nő ismerkedne, szerintetek tényleg túl nagy elvárás a részéről az, hogy a férfi éljen külön a szüleitől (vagy legalábbis legyen benne önállóság, ne anyucitól várja hogy ágyba vigye neki a reggelit meg a kakaót, és nem büdös neki a házimunka), legyen egy normális munkahelye, legyen tanult (legalább az érettségi legyen meg...) meg hogy esetleg legyen egy kocsija?
Értem én hogy a nőnek is meg kell ütnie egy szintet, de általánosságban ezek nagy igények, amiket leírtam? Ritkaságnak számít ilyen férfival összefutni?
A) kamu/erősen provokatív kérdés
B) attól függ hány évesen várod mindezt el. 25 alatt a kocsit elvárni nem korrekt, sokan akkor még egyetemre járnak, mellette félállásban dolgoznak esetleg, de az ott keresett pénzből joggal nem kocsit vesznek. Akinek ennyi idősen saját kocsija van, annak vagy munkaeszköz, vagy sok dologról lemondott, hogy neki legyen egy KOCSIJA, vagy szimplán a szülei alátolták.
Egy kapcsolatba nem úgy kellene beszállni, hogy megvan minden körülöttetek, ti meg rak odatoljátok a seggeteket. Együtt kell felépíteni, 10x többet fog érni minden.
ha te is különélsz, van kocsid, munkád, stb.
akkor igen.
de ha te otthon várod a csodát (jelen esetben egy pasit) akkor ne várjál el semmit.
Sztem itt nem mindegy, milyen nő várja el. Ha a ruppótlan műkörmös csajszi, akkor magához képest nagyok az elvárások. Ha egy dolgozó, külön élő, kocsival rendelkező nő, akkor nem.
Amúgy tudom, nehéz helyzete van az alsóbb rétegeknek Mo.-n, de az, hogy csak a felső tízezer tud külön élni meg annak van kocsija... hát, ez úgy hazugság, ahogy van. Mert a külön él a szüleitől az nem azt jelenti feltétlenül, hogy saját albérlete, lakása, háza van... a kérdésben az szerepel, hogy függetlenítse magát. Ebbe beletartozik a több3edmagával albérletben élő meg a kollégista is pl. Használt kocsit meg nem milliókért is lehet venni. (bár nekem mondjuk nem feltétel a kocsi)
azta mi elvárásod van. NA TUTI HOGY TE NEKEM NEM KELLENÉL :D
van kocsim ( audi a6 nem új de nyálad folyatnád érte), van 300g arany lánc a nyakamba, NEM DOLGOZOK ( igaz jön a pénz) mért kéne valakinek külön élnie a szüleitől? HOGY RÁTELEPEDJ ? és eltartson mert szerencsétlen vagy? gondolkozunk már. Nem értem a mai lányokat. ezek neked elvárások? elmondom neked hogy amiket itt felsoroltál ez mind a te kis görbe tükröd ;))) na páááááááááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!