Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek számítanak a lány anyagi körülményei?
Figyelt kérdés
Mennyire fontos, hogy legyen saját keresete?
Számít-e, hogy vannak-e normális ruhái?
Vagy megfelel egy szegény lány is? (létminimum körüli bevétellel)
Ha 20-24 év közötti lányban kell gondolkodni
2015. aug. 22. 12:32
1/5 anonim válasza:
Nekem megfelelne, de akkor cserében feleljen meg neki én is, és az is, hogy én sem keresem túl magam, és sajnos vannak kiadásaim, tehát ne várjon tőlem luxus dolgokat. Egyelőre.
2/5 anonim válasza:
Igen, ha nagyon gazdag, az zavar. Ha nincs keresete, az azért fura egy ennyi idős lánynál.
3/5 anonim válasza:
Megfelel a szegény lány is.
Legyen saját keresete, ne én tartsam el, de nem gond, ha keveset keres.
4/5 anonim válasza:
Azért 80-90%-ban mai napig először a külsőt nézem meg, aztán ha belső tulajdonságokra is oké, akkor nekem minden oké.
5/5 anonim válasza:
Igen, számít. Ne legyenek túl eltérőek az én lehetőségeimtől.
Egy 20-24 éves lány azonban még nagyon a pályája elején van, így ezt felmérni elég nehéz.
Járáshoz nem fontosak az anyagi körülményei, de ha komolyabb kapcsolatról lenne szó, várnék vele pár évet, hogy tisztábban lássak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!