Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit jelent az, hogy egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy egy lány (vagy fiú) defektes?

Figyelt kérdés
Sokan írják, hogy biztos defektes az a valaki, akinek nem jön össze egy párkapcsolat (vagy csúnya). De ez mit is jelent? Kibírhatatlan? Nem olyan, mint a többi?

2015. aug. 22. 11:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Kibírhatatlan, buta, ri banc, vagy bármi olyan hiba, ami nem függ össze a kinézetével.
2015. aug. 22. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Van vele valami probléma. Ez a probléma sok féle lehet. Lehet, hogy a kinézete, bár inkább agyi/személyiségi dolgokra szokták mondani. Pl őrült, kibírhatatlan, stb
2015. aug. 22. 11:47
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem is tudom...ebbe beletartozik az, hogy utálja az embereket vagy nem mindig kedves mindenkivel? Mert engem pl. ez a felszínes mindenkivel jópofizós nevetgélős viselkedés az, ami kihoz a sodromból. Úgyis tudom, hogy az olyan ember hazudik, legalábbis nem egyenes.
2015. aug. 22. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Olyan érdekes, nekem is volt egy lány barátnőm, pl. nagy lelkesedéssel barátkozott velem, megbeszéltük másnap találkozunk az uszodában, én jókedvüen odaköszöntem neki, ő meg ugy csinált mintha nem is ismerne. Én is lány vagyok, barátnők voltunk, de mindig ilyen érdekes dolgai voltak. Egyszer tularadóan elmesélt dolgokat, máskor ugy csinált mintha haragban lennénk, én ráuntam ezekre a dolgaira és inkább mostmár én sem barátkozom vele, és belegondoltam hogy milyen lehet egy fiúval. Szerintem nem is volt még komolyabb kapcsolata sem, pedig egyébként helyes, csak rendkivül furcsa a viselkedése.
2015. aug. 22. 11:52
 5/7 A kérdező kommentje:
#4! Ezt megértem :) Az ilyen embereket én sem szeretem. Akkor kapisgálom már, mit is jelenthet...
2015. aug. 22. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:
3-as nem biztos hogy hazudik, akkor is szoktak nevetgelni, hulyeskedni, ha pl. egy buliban vannak, es tenyleg neha olyankor olyanok vagyunk lányok mintha lenne valami defektunk, vagy ha pl. zavarban van valaki, vagy ha nagyon meg akar felelni másoknak, és tul jopofa akarna lenni, a végén viszont már kinos az egész. Általában ez pár találkozás után változni fog, és érdemes komolyabban is beszélgetni vele, lehet nem is vihogos.
2015. aug. 22. 11:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy meg mindenkinek megvan a saját kis rigolyája, senki sem 100-as...
2015. aug. 22. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!