Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kedves férfiak, akik arról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak, akik arról panaszkodtok, hogy hiába vagytok kedvesek, normálisak, nem kelletek a nőknek! Ezek mellett mit tudtok MÉG felmutatni?

Figyelt kérdés

Mert ezek alapvető dolgok egy kapcsolathoz, nem extrák.

Nem anyagi dolgokra gondolok, hanem pl. egy érdekes hobbira, humorra, stb.

2016. júl. 26. 14:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet azzal, hogy úgymond "kötelező" valamit felmutatni...

De én például sok téren feltalálom magam, megfelelő utánajárás után elég sokmindent én újítottam a házamon például. Olyanokat amihez más már szakembert hívott volna.

Valamint, nem vagyok lusta, tv előtt döglő ember. Szeretem a rendet, dolgaimat rendben tartom. Szeretek túrázni, biciklizni, hegyet mászni, síelni, motorozni. Tervben van bunge jumping, paintball, és tandem ejtőernyős ugrás.

Ejtőernyős képzésre például szívesen be is íratkoznék de most az életvitelem nem engedi. Aztán járhatnék hobbi szinten ugrani, el bírnám viselni :)

Valamint szeretem a természetet, szeretek kint lenni.

Na ez már elég "extra"? Vagy még vegyek ezek mellé egy bmw-t?

Egyébként nagyon nem alap dolgok amiket írtál, nagyon sok férfinál, és nőnél hiányoznak, és mégis kapcsolatban vannak ;)

2016. júl. 27. 02:03
 32/35 anonim ***** válasza:
29-es, akkor nem tudom mit tartasz kedvességnek, de egy biztos, a te barátod tirpák gyökér volt, nem pedig kedves. Ezt nem az ember állapítja meg magáról, ha így van, akkor az régen rossz. Ezt a környezete sugallja vissza.
2016. júl. 27. 09:44
 33/35 anonim ***** válasza:
Van hobbim, szeretem a természetet, van diplomám, érdekelnek a tudományok, nem mindennapos a személyiségem. Mondjuk utóbbi azt jelenti, hogy gyűlölök társaságba menni és sokkal jobban élvezem a csendet és azt, ha elmélyülök valamibe - és ezzel már el is vagyok könyvelve unalmasnak és érdektelennek, ahogy eddig észrevettem, mert ha valakinek nem a bebäszás jelenti a szórakozást, akkor már egyből unalmas és érdektelen.
2016. júl. 27. 11:29
 34/35 anonim ***** válasza:
29 vagyok, félreértettetek. Nem azt mondom, hogy az a srác kedves volt. De azt mondom, hogy neki teljes meggyőződése volt és állította és hangoztatta bárhol bárkinek, hogy ő kedves, és mégse kell a nőknek. Miután kidobtam is ezen sírt mindenkinek, hogy ő hiába kedves rendes pasi, nekem biztos valami bunkó paraszt kell helyette. Ő pont a kérdező kérdésének célcsoportja, nem azok, akik elmennek hajnal 2kor az ügyeletes gyógyszertárba mert a barátnőjük beteg. Hanem azok a srácok, akik éjjel nappal verik magukat a földhöz, hogy ők kedvesek rendesek, mégse jut nő. A nagyrésze amúgy pont ilyen, mint amit leírtam. Ez csak egy kiragadott példa egy kiragadott emberrel, de nem ő volt az egyetlen... Programozó vagyok, mindig is kocka hobbijaim voltak, a haverjaim 95%-a mindig is hímnemű volt és éppen ez a gép előtt ülős kategória. Nem lepődnék azon se meg, ha az itt nyervogók között lenne olyan is, akit ismertem valamikor személyesen... Bár remélem ők már kinőtték, de ki tudja...
2016. júl. 28. 22:54
 35/35 anonim ***** válasza:
29-es és egyben 34-es (mivel ugyanaz:)), nekem is volt ilyen pasim, és én totál megértelek amit írsz, simán egyetértek, hogy sok pasi aki magát kedvesnek titulálja, illetve normálisnak (és a bunkó alfahímek stb..szövegeket nyomja) ő maga alapvető figyelmességekre nem képes: pl, attól, hogy ő most nem éhes, lehet, hogy te az vagy, jah...tökéletes példa
2016. júl. 29. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!