Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak, akik arról panaszkodtok, hogy hiába vagytok kedvesek, normálisak, nem kelletek a nőknek! Ezek mellett mit tudtok MÉG felmutatni?
Mert ezek alapvető dolgok egy kapcsolathoz, nem extrák.
Nem anyagi dolgokra gondolok, hanem pl. egy érdekes hobbira, humorra, stb.
Nem értek egyet azzal, hogy úgymond "kötelező" valamit felmutatni...
De én például sok téren feltalálom magam, megfelelő utánajárás után elég sokmindent én újítottam a házamon például. Olyanokat amihez más már szakembert hívott volna.
Valamint, nem vagyok lusta, tv előtt döglő ember. Szeretem a rendet, dolgaimat rendben tartom. Szeretek túrázni, biciklizni, hegyet mászni, síelni, motorozni. Tervben van bunge jumping, paintball, és tandem ejtőernyős ugrás.
Ejtőernyős képzésre például szívesen be is íratkoznék de most az életvitelem nem engedi. Aztán járhatnék hobbi szinten ugrani, el bírnám viselni :)
Valamint szeretem a természetet, szeretek kint lenni.
Na ez már elég "extra"? Vagy még vegyek ezek mellé egy bmw-t?
Egyébként nagyon nem alap dolgok amiket írtál, nagyon sok férfinál, és nőnél hiányoznak, és mégis kapcsolatban vannak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!