Natura szójafehérje izolátum alkalmazása Nőknek diéta mellett?
A szójafehérjétől én pl fosok, plusz amilyen sztorik keringenek róla, én nem is használnám jó szívvel. Ha csak a fele igaz, már akkor gáz van.
Tejsavók, marhafehérjék sokkal jobbak.
Pont ma volt ezekkel kapcsolatban vitám a facebookon egy fórumon. Edző vagyok és versenyző. 8 éve csak szóját fogyasztok és az ég világon semmi bajom nincs. Ott is leírtam a véleményem erről, hogy rémsztorikat, meg a hormonnal kapcsolatos dolgokat le lehet írni 1000 cikkben is, de mikor látunk már olyan cikket ami konkrét személyekről akik akik tapasztalták a negatív hatását. Azért ennyi idő után már illene legalább 1 embernek ezt alátámasztani.
Kedves kérdező!
Fogyaszd nyugodtan! :)
Azért kerül fillérekbe a szója fehérje!!! 1kg 2.000Ft-2.500Ft/kg körül.
Azért a keleti kúltúrákban is csak ízesítésre, és nem ilyen tömény mennyiségben fogyasztják.!!
Fingat, puffaszt, takarmány malac íze van, és büdös. No ennyi a szója.
A tejsavó kontra szója vitába nem szálnék be, de most így hogy rákerestem erre a Natura márkára, engem nem igazán győzött meg. Pl. azért írjuk már oda egy fehérjéhez hogy miből mennyit tartalmaz! Aztán lehet hogy jó márka , fene se tudja...
De én még mindig szívesebben vennék egy scitec-től, biotechtől, esetlen myprotein-től, ami azért ismert, elismert kiegészítő gyártók.
De lehet én vagyok csak kevésbé tájékozot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!