Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gondolja némelyik férfi, hogy a nőknek a munka (8óra vagy több) mellett minden nap főzniük kell meg a lakásnak mindig ragyognia kell?
Munka+háztartás+gyereknevelés+sport
Elvégre csinos is legyen.
Szeretek főzni. Általában ezt együtt csináltam minden párommal, de volt olyan, hogy az egyik munka mellett felnőttképzésre is járt, például vizsgaidőszakban gyakorlatilag csak én főztem.
Mondjuk mosogatni utálok, de azt mindig el tudom boltolni porszívózásra.
Azért az a nő is "hibás", aki ezt a felállást elfogadja.
Az én ismeretségi körömben a túlnyomó többség megtalálja a módját a tehermentesítésnek.
Pl. a kaját hétköznap mindenki megoldja a munkahelyen (gyerekek iskolában), vagy rendelnek.
A takarítás hétvégén pár óra alatt megvan, pláne ha a férj is besegít. De az általam ismert, középosztálybeli családok nagy többségéhez jár bejárónő, heti egy-két alkalommal, vagy legalább nagytakarításkor (pl. ablakpucolás).
Szerencsére a páromnak természetes, hogy segít a háztartásban, és ha nincs minden topon, akkor is elnézi. (Pl. ha takarítunk, akkor egyértelmű, hogy rendelünk valamit, hiszen egyszerre lehetetlen mindent megcsinálni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!