Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért fütyülnek/szólak be...

Miért fütyülnek/szólak be építkezések mellett elhaladva a nőknek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 17:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Mert tetszik nekik a nő. És mert nem eléggé kulturáltak ahhoz, hogy ezt ne nyilvánítsák ki ilyen gyökér módon.
2012. febr. 1. 17:28
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Miért gyökér? Szerintem meg semmi baj nincs ezzel.
2012. febr. 1. 17:35
 3/20 A kérdező kommentje:
szerintem nagy bunkóság. Megy az ember lánya az utcán, aztán mint az állatok beszólnak. Nem értem. KOmolyan azt gondolom, hogy nem nekünk szól, hanem egymás előtt menőznek...
2012. febr. 1. 17:38
 4/20 anonim ***** válasza:
95%
17:35-ös, ha te is építőmunkás vagy, akkor fölösleges megmagyaráznom. Ha lány: azért, kedves, mert általában nem az mondják mellé, hogy "kisasszony, ön olyan csinos ma", hanem hogy "de meg....nálak" stb. Ha valakinek ez a stílus bejön... hát soha nagyobb elismerést ne kapjon férfitől.
2012. febr. 1. 17:40
 5/20 anonim ***** válasza:
12%
Nem vagyok építőmunkás:)
2012. febr. 1. 17:42
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez nagy bunkóság akkor lehetne más sokmás dolog is bunkóság akár nőktől is. Az orr fenthordása, mert "hogy képzeli, hogy leszólíthat, fütyülhet" még nem bunkóság.
2012. febr. 1. 17:46
 7/20 A kérdező kommentje:
azért a bókolást ne keverjük ide
2012. febr. 1. 17:48
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
Mármint nem bunkóság, hogy fütyölnek vagy leszólítják. A bunkóság tiszteletlenséget jelent és ezzel nem lettek tiszteletlenek, mert így nyílvánították ki amit gondolnak. Beszólni az bunkóság.
2012. febr. 1. 17:48
 9/20 anonim ***** válasza:
1%
Melleseg neked csak azért lehet kellemetlen, mert nagyra tartod magad hozzájuk képest. Különben elengednéd azokat a dolgokat és csak mosolyognál. Tudtommal nem erőszakoltak meg téged.
2012. febr. 1. 17:51
 10/20 anonim ***** válasza:
94%

Ez csak a bunkók szerint nem bunkóság.

Amúgy igen, egymásnak bizonygatják mennyire férfias férfiak ők. De ha az anyjuk vagy nőismerősük hallaná mit művelnek szégyellnék magukat, mert amúgy ők is tudják, hogy bunkóság amit csinálnak.

2012. febr. 1. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!