Miért fütyülnek/szólak be építkezések mellett elhaladva a nőknek?
71%!
Nem érted, hogy nem azzal van a baj (foglalkozástól függetlenül), hogy valaki azt mondja, hogy nagyon csinos a Hölgy, hanem az amikor egy férfi (vagy egy falka) kurrjongat, fügyörészget, közben ecseteli, hogy milyen jó a S*egged, meg amúgyis megdöngetnélek! Nem érzed a különbséget??????
Nem, nem érzi, mert férfi és soha nem volt ilyen helyzetben. Őt még soha nem tekintették csak egy szexuális tárgynak.
A kérdésre válaszolva azért füttyögnek, mert primitívek és az életükben az egyedüli örömforrás , hogy a farkukat húzogathatják, olyan nőkre amilyenek elsétálnak előttük.
Nem szoktam fütyölgetni:) de vicess, mert akkor idézek valamit a kérdésből: "építkezések mellett"
Ez valahogy nem az összes fütyölös pasikra szól. Lásd a bmw-s írásom is lepontoztáttok, mert az másabb, ugye? Mert a méreg drágás autósok is dudálnak csajokra. Az bezzeg nem bajXD Mutatnék nektek egy videot csak már nem emlékszem mi a címe. Abban is elmondja milyen viselkedésűk van a nőknek mikor munkás próbálkozik.
Tetszik neki a nő és amúgy is elég unalmas fél napon keresztül egy tucat férfi társaságában dolgozni úgy hogy egy nő sincs.
Tudom, én is építőiparban dolgozom de én nem szoktam kiabálni a nőknek, csak megnézzük őket:D
Még javában középiskolás voltam amikor valami árkot ástak az út mellett, én meg egy lánnyal gyalogoltam ott az út szélén. A munkások rögtön kiabálni kezdtek: "szia! jössz segíteni?", "De szép barátnőd van!". A csaj rögtön pirulni kezdett, nem volt mérges. Amúgy nem a barátnőm volt.
Szerintem nem minden lány haragszik ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!