Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak, akik arról panaszkodtok, hogy hiába vagytok kedvesek, normálisak, nem kelletek a nőknek! Ezek mellett mit tudtok MÉG felmutatni?
Mert ezek alapvető dolgok egy kapcsolathoz, nem extrák.
Nem anyagi dolgokra gondolok, hanem pl. egy érdekes hobbira, humorra, stb.
Ne haragudjatok, de legtöbbször úgy jön le az itteni kedves, aranyos férfiak mondókájából, hogy szerintük ezek miatt már alanyi jogon járna nekik a csinos, okos, házias, stb. barátnő, és jön a pampogás, hogy miért inkább azokat választják helyettük, akik ezeken kívül valami érdekesebb tulajdonsággal is rendelkeznek. Ezen semmi felháborodni való nincs, hogy a "jobb" (nem külsőre és anyagiakban!!!) férfihoz mennek, ha lehetőség van rá, ahogy Ti is inkább azt választjátok, aki amellett, hogy külsőre vonzó, mondjuk még érdekes beszélgetőpartner is, vagy jól tud sütni, stb.
Az pedig igaz, hogy nem mindenki kedves és normális, ilyen szempontból nem alap dolog, viszont egy normális nőnek (amilyenre saját bevallásotok szerint hajtotok) egy párkapcsolat kialakításához igenis az.
4es vagyok. Én értelek, de szerintem egy normális nő igenis értékeli a kedvességet, rendességet, normálisságot. Mármint nem is magát ezt, hanem az ebből fakadó tetteket.
Például: Beteg vagy, nagyon, éjjel 2. Kéne gyógyszer. Az ügyeletes patika 2 órára van éjszakai buszokkal. A srác elmegy érte, azért, hogy jobban legyél. Meg sem fogod neki köszönni, mert alap, meg mindenki megcsinálná, mért kéne hálásnak lenni érte? Remélem nem így gondolkodsz :D
Nevetni fogsz de a volt pszichológusom (aki egy idősebb nő volt) azt mondta, hogy olyan ritka a normális és hűséges férfi, mint a fehér holló. Ő mondta azt nekem, hogy nagyon értékes vagyok ezért.
Szánalmasnak tűnik? Hát lehet, de neki jobban hiszek mint egy random idegennek az internetről.
Egyébként ha megnézem az átlag vidéki parasztot (10-ből 8 ember ilyen), azoknak mind a hobbija kimerül a tévézésben és a sörözésben. Mellette nagyon prolin viselkednek, leszarják a barátnőjüket/feleségüket (rosszabb esetben verik is őket) és ennyi. Mégis van mindegyiknek szinte párja.
De hogy a kérdésre is válaszoljak (ugyan én nem szoktam beszállni ezekbe a vitákba és nem is szoktam panaszkodni), nem tudok kb. semmit sem felmutatni. Van diplomám, beszélek két idegennyelven és kreatív munkát végzek. De ennyi. Nincs pénzem, nincs autóm, nincs házam, nincs semmim és hobbira sincs időm/pénzem.
Én nőként írok, bocsi...
De a munkámból kifolyólag elég sok emberrel kell egy nap foglalkoznom.
És azt vettem észre, hogy az átlagos kinézetű vagy afeletti pasik általában sokkal normálisabbak. (persze kivétel mindig akad)
A csúnyábbak meg frusztráltak és gyakran bunkóznak. De ezt itt az oldalon is észrevettem már... Jó persze, sok a negatív tapasztalat, de akkor sem kell nem normális módjára viselkedni.
A másik meg, akik kedvesnek és normálisnak tartják magukat, azok a leggázabb pasik..., de tényleg!
Múltkor a munkahelyemen egy pasi folyamatosan pofátlan módon szexre invitált. Mondtam neki, hogy fejezze be ezt a viselkedést, mert nem tolerálom a hülyeségét. Erre jött a válasz, hogy mi bajom vele, amikor ő teljesen normális és kedves velem.... Erről ennyit!
Tanuld meg, hogy sokan nincsenek tisztában a szavak jelentésével vagy csupán csak az értékrendjükkel vannak óriási problémák.
Szerintem hülyeség ez a "tudjon felmutatni valami pluszt" dolog.
Érdekes hobbi? Ne már, nem a hobbijába leszek szerelmes. Főleg ha engem nem is érdekel, akkor miért jó, ha különleges az a hobbi? Max akkor, ha engem is ugyanaz érdekel, de nekem sincs érdekes hobbim.
Nálam az a plusz, ha passzol a személyiségünk, tudunk jókat beszélgetni, van bennünk pár közös pont.
A humorral is ez van, nincs általános jó humor, vagy bejön, vagy nem.
Megértem, hogy úgy gondolod, hogy ezek alapvető dolgok egy kapcsolatban, csak épp a pasik többsége ezt nem így látja. Én sem. Rengeteg ismerősöm van olyan kapcsolatban, ahol az egyik fél nem éppen kedves. Sokan mások is ezt tapasztalják.
Régebben kedves voltam, mára már messze nem annyira. Ugyanazt tudtam felmutatni, amit most tudok. (Nem állok neki fényezni magam, helyettem úgyis megteszi más.) Ugyanazokkal a felmutatható tulajdonságokkal más hatást értem el kedvesként és bunkóként. A bunkóval ment a csajozás.
"Ne haragudjatok, de legtöbbször úgy jön le az itteni kedves, aranyos férfiak mondókájából, hogy szerintük ezek miatt már alanyi jogon járna nekik a csinos, okos, házias, stb. barátnő, és jön a pampogás, hogy miért inkább azokat választják helyettük, akik ezeken kívül valami érdekesebb tulajdonsággal is rendelkeznek."
Nem haragszom, de megmutatnád, melyik mondatokból jön le a mondat első fele? :D Mert rendben, van pár elmeháborodott, aki kb. semmit sem nyújtana de egy terézanya szintű modellt várna maga mellé, de ugyanannyi nő is előadja itt, hogy legyen a pasija egy bradpitt.
Az aranyos pasik inkább a mondatod második része miatt lesznek frusztráltak. Meg sem tudom számolni, hány lánytól hallottam társkeresésnél a felsorolás legelején, hogy a srác legyen kedves, normális meg ezek szinonimái. A tényleges társkeresésnél viszont ezek eléggé sokadlagos szempontok lettek. Helyettük előnybe kerültek bizonyos általad érdekesnek nevezett tulajdonságok: Bunkóság, lenézés, kihasználás, alfahímség, stb. Oké, hogy valakinek ez jön be, de akkor a társkeresés elején miért fest teljesen más képet az igényeiről?
"Ezen semmi felháborodni való nincs, hogy a "jobb" (nem külsőre és anyagiakban!!!) férfihoz mennek, ha lehetőség van rá, ahogy Ti is inkább azt választjátok, aki amellett, hogy külsőre vonzó, mondjuk még érdekes beszélgetőpartner is, vagy jól tud sütni, stb. "
Épp ez az. Pont az általad leírt fordítottja áll rengeteg nőnél.
te nőként mit tudsz felmutatni a kedvességeden és a puncidon kívül?
Nekünk miért is kellene mást felmutatni?
A nők túlnyomó többsége ennyit sem tud felmutatni.
Én zenélek, zenét írok, informatikusként dolgozom, okosnak, műveltnek és humorosnak tartanak. Mindez viszont egy nőt sem érdekel, mert csúnya, alacsony, kedves és normális vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!