Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak, akik arról panaszkodtok, hogy hiába vagytok kedvesek, normálisak, nem kelletek a nőknek! Ezek mellett mit tudtok MÉG felmutatni?
Mert ezek alapvető dolgok egy kapcsolathoz, nem extrák.
Nem anyagi dolgokra gondolok, hanem pl. egy érdekes hobbira, humorra, stb.
Az a baj, hogy a két nem mindig egymásra mutogat.
Ez sosem fog változni.
Mindenki tudja, hogy nem elég egy férfinak/nőnek kedvesnek, normálisnak lennie, emellett számos jó emberi tulajdonsággal kell rendelkeznie.
Ez amúgy mindkét nemre igaz. És számomra mindig kiderül, hogy azoknak vannak a legnagyobb elvárásai, aki a legkevesebbet tud nyújtani. Tipikusan azok a csajok várják el mind-mind az izmot, a nagyon sok pénzt, a luxusautót, az x centis farkat, a márkás ruhákat a pasitól, és persze más nőre rá se nézzen, őt hordozza a tenyerén, legyen humoros meg minden, akinek kb. annyi az értéke, hogy divatosan öltözködik meg nem plöttyedt a teste. De ugyanígy, sok pasast látok, aki megpróbálja beadni, hogy mekkora kuriózum az, hogy kedves és nem piál. Nőként mondom, rengeteg normális, kedves férfi van a környezetemben, és nemcsak a "jópasikat" számolom, nem olyan különlegesség az.
És még ha a megfogalmazás furának is hathat, de ha vkinek elvárásai vannak, akkor tudnia kell vmit nyújtani pluszban, mert egy tényleg NORMÁLIS nőnek vmi más is fel kell, hogy keltse a figyelmét, mert a kedvesség azért a legtöbb embernél még mindig alap (hogy már az egyik válaszoló által hozott példára reagálják, az általam ismert legtahóbb pasas is elment már gyógyszerért a nőjének, és fordítva is). Ugyanez vonatkozik a női oldalra is, az is szánalmas, amikor egy tök jelentéktelen, hobbikkal nem rendelkező, nem is házias nő fúj azért, mert a jó állással rendelkező, jó humorú pasas egy csinosabb, ambiciózusabb nőt választ. Jó humor, magas intelligencia, érdekes hobbik, ambiciózus természet, bármi... arról nem is beszélve, hogy sok férfi és nő igazából nem is kedves, aki magáról ezt hirdeti, vagy azt hiszi, az már kedvesség, ha jópofizik vkinek, nem káromkodik meg nem verekszik (meg ez a "kedves vagyok, de nem mozdulok ki otthonról soha, de pasit/csajt akarok).
Remélem a te igényed, nem olyan nagy, mint a Mount Everest! :D
Viccet félretéve: egyes nők, tényleg túlzott igényekkel tudnak jönni, aztán csodálkoznak, hogy a pasik nem tudnak hozzá igazodni, vagy csak azok találják be, akik kihasználják őt. Az a gond, hogy ez az érem másik oldala.
Mit tudok még felmutatni?
Ilyen arrogáns stílusú kérdésekre leginkább a középső ujjamat.
További szép napot.
Én írtam a gyógyszertáras példát.
Elfogadom a véleményeteket, de alapvető nézetkülönbség van köztünk. Én például értékelem, ha egy lány kedves, normális, aranyos. Teszem azt meglepetésből megfőzi nekem a másnapi kajámat, hogy ne nekem kelljen este 10kor. Na én ezt kedvességként értékelném, és nem mondanám azt, hogy ez elvárható. De mondom a ti gondolkodásotokat is megértem, csak az távolabb áll tőlem. Amúgy azt, hogy ki a kedves, meg normális, azt a környezete visszajelzéséből kell megállapítani. Nekem sok lány barátom van, és mondták nekem ezeket, szóval nem magamról találtam így, így úgy gondolom, hogy bírok relevanciával a kérdés alatt.
Utolsó, a gyógyszertár éjszaka meg a meglepetés másnapi kaja NEM része a kedvességnek, nem alap, és nem tartozéka a "kedves rendes" srácoknak. Nekem pl volt egy "kedves rendes" fiú párom, aki tipikusan az a fajta, volt, mint ezek itt akiknek a kérdés szól, aki szidta a bunkó menő pasikat, hogy azok milyenek, hát na ő milyen kedves. Na ő volt az, aki nekemesett, hogy hajnalban miért kell nekem még enni, hogy ő mekkora önfeláldozó, hogy pirítóst csinál nekem és legyek rohadtul hálás érte. És ez ilyen szemét stílusban, nem "cukin csipkelődve". Ez így okénak is tűnhet, csak hozzáteszem, hogy este 8-9 körül értem hozzájuk, miután 4 órát vonatoztam hogy odaérjek, nem tudtam hamarabb menni, és NEM kaptam vacsorát, ők már ettek korábban, eszébe sem jutott...
Persze, ez csak egy kiragadott, de valós példa, hogy mutassa, hogy nagyon nagyon nem kapcsolódik ide, amiről írsz.
#29: Ezt a részét nem értem a dolognak és sok válasznál így tűnik: A nem kedves pasikat miért kategorizáljátok a kedves pasikhoz? :D
A barátod szimplán egy gyökér volt. Köze nem volt a kedves pasikhoz. Mások is írták, hogy zaklató meg pszichopata srácokkal ismerkedtek. Ők NEM a kedves srácok kategóriájába tartoznak. Vagy nálatok az ilyen viselkedés a kedvesség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!