Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondható egy facebook borítóképből ki mennyire egyszerű?

Figyelt kérdés

1000 más példa közül most mondok egyet: ha valamelyik csajnak kistestű öleb a háttere, szerintetek is olyan egyszerű mint a faék?

Nekem az a tapasztalatom, hogy igen és az ilyen már élből taszít, akármennyire néz ki jól. Másnak? Tapasztalat, ezzel kapcsolatban?

2016. júl. 25. 13:38
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Értem én hogy annyi eszed sincs mint egy anyacsavarnak, de miért hirdeted ezt imolyan rendíthetetlenül a kérdésed kiemelésével?
2016. júl. 27. 17:07
 32/37 anonim ***** válasza:

A saját borítóképeimből én arra következtetnék, hogy csendes, nyugodt, átlagos, konformista életet élek. Ami igaz is.

Van négy kép, amin a férjemmel szerepelek. Kettő hétköznapi ölelkezős, kettő az esküvőnkről.

Két képen tengerimalacok szerepelnek. Abból az egyiken a sajátjaim.

További kettő kép felhős égboltról.

Egy kép egy kavicsos vízpartról.

Egy gyertyás, karácsonyi hangulatú fotó.

Egy közeli kép egy pitypang virágzatáról.

Egy tál gránátalma.

Saját készítésű karácsonyfadíszeimről is lőttem egy fotót és tettem ki a közösbe.

Valamint egy kávésbögréről, benne tejeskávé, felülnézetből.

2016. júl. 27. 18:15
 33/37 anonim ***** válasza:
#32 Fú de egyszerű vagy... :D
2016. júl. 27. 18:53
 34/37 anonim ***** válasza:
Nekem meg nincs is borítóképem, egyszerűen marhaságnak tartom az egészet, amúgy is csak ritkán vagyok fent fb-on. Na ezt add össze.
2016. júl. 27. 18:57
 35/37 anonim ***** válasza:
# 33: Jaja. És szerintem a malacok... a tengeri disznajak lesznek az okai. :D
2016. júl. 27. 18:57
 36/37 A kérdező kommentje:
természetesen mindenkinek járt a mínusz
2016. júl. 28. 13:51
 37/37 anonim ***** válasza:
90%
Végül pedig a legnagyobb mínusz neked. Jól leoltottak, kérdező. Az ártatlan, de butuska találgatásaidat, kiforratlan, átgondolatlan elmélkedéseidet jobb, ha inkább nem tárod közönség elé.
2016. júl. 28. 13:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!