Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondható egy facebook borítóképből ki mennyire egyszerű?
1000 más példa közül most mondok egyet: ha valamelyik csajnak kistestű öleb a háttere, szerintetek is olyan egyszerű mint a faék?
Nekem az a tapasztalatom, hogy igen és az ilyen már élből taszít, akármennyire néz ki jól. Másnak? Tapasztalat, ezzel kapcsolatban?

#19:
Mint bebizonyítottad már, nem is tudnánk egészségesen vitatkozni ... tekintve, hogy a válaszodból leszűrődik, hogy meg sem értetted amit írtam.
Nem, nem fogsz Mekiben találkozni velem, ne aggódj ... Bár van a vendéglátás területén is vállalkozásom, de elég messze a Mekis színvonaltól :-P
41/F

Marhaság. Nekem volt már borítóképem nyuszi, villámokat szóró macska, lego rohamosztagos, repülőgép, gyümölcssaláta, meg balatoni naplemente is.
Valaki borítóképéből max arra következtetek, hogy miket szeret, pl ha egy driftelő autó van a képen, akkor valószínűleg érdeklődik az autósportok iránt, ha kutya, akkor van egy kutyája akit szeret (ettől miért lenne egyszerű??), ha nyáron valami naplementés vízparti kép, akkor az valószínűleg egy kedves emlék, stb stb.
Egyedül a BMW-s borítókép vált ki belőlem ellenérzést, de ez személyes dolog, megtartom magamnak, és ettől még hajlandó vagyok megismerni az illetőt, ha úgy van, nem írom le egyből, hogy biztos tahó, nem is vagyok rá kíváncsi... :D
Amúgy a barátomnak nincs is borítóképe, akkor ő micsoda? :D

A "mennyire egyszerű" az mennyire butácska jelentésű, ugye?
1.Szabadság híd
2.kövirózsa
3.két kutya
4.felhők
5.folyópart
6.Galaxis
7.kollázs az ismerőseiből
A.óvónő,
B.fizikus
C.Telecom középvezető
D.kisiskolás
E.kontroller
F.nyugdíjas
G. bártáncos
Kérdező (vagy bárki) a helyes párosítás?

Na es a bmw sebvaltora tett kezek?:)
Latom megy ez nektek, es erzitek a kerdesem izet :)

"Nekem meg nincs borítóképem, mert pont leszarom, nem erre használom a közösségi oldalt. :-)"
Nekem ez az, ami ellenszenves. Nem kötekedésből mondom, de én ez alapján azokra asszociálok, akik nem használják teljesen a FB-ot, ami nem lenne probléma, de ezek az emberek mindig dicsekszenek vele, hogy nem használják, így milyen intelligensek, ami lenéző és tudálékos.

Hogy a kérdésre is feleljek: vannak egyes képek, amik belőlem is előítéletet váltanak ki. Pl. p**csa csajok, nagy körmök, kigyúrt kar mutatása férfiaktól.
Nekem a Bon Jovi együttes 1989-es sajtótájékoztatójának fotója a képem, ahogy ülnek az asztal mögött, és mindenkinek van névtáblája. 23 éves mesterszakos egyetemista lány vagyok.
A bátyámnak egy repülő a képe. Ő biológiából fog most summa cum laude diplomázni, egyben rendszeresen repül.
Csak mondtam, mint érdekességet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!