Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondható egy facebook borítóképből ki mennyire egyszerű?
1000 más példa közül most mondok egyet: ha valamelyik csajnak kistestű öleb a háttere, szerintetek is olyan egyszerű mint a faék?
Nekem az a tapasztalatom, hogy igen és az ilyen már élből taszít, akármennyire néz ki jól. Másnak? Tapasztalat, ezzel kapcsolatban?

Semmi tapasztalatom ezzel kapcsolatban, de pl nekem a Komédiás kitűzője van beállítva a Watchmen-ből. Na akkor egyszerű vagyok, mint egy faék, ha jól követem a logikádat.
Bocsáss meg, de ez kb az IQ és fejkörméret kérdésével ekvivalens.
26/F

"Megmondható egy facebook borítóképből ki mennyire egyszerű?"
Nem feltétlenül. Legalábbis a kutyásból semmiképpen sem.
Nálam az szokott a kizáró ok lenni, ha valakinek tele van az oldala bulis képekkel (és a borítóképe is valami hasonló). Nem azt mondom, hogy egyszerű de azt sem, hogy nagyon összeillenénk.
Nekem egyébként egy fénykép a borítóképem, amit itt csináltam a környéken, ahol lakom. Ebből max azt lehet kikövetkeztetni, hogy nem utálok itt élni.

#15:
Ez alapján ismét csak igazam van az #1-es hozzászólásomban, hogy ki az egyszerű ... :-(

Akkor javasoljuk, hogy a kérdésed fő részébe fogalmazd bele a valós érdeklődésed tárgyát. Ha téged az érdekel, hogy a palotapincsis csajok hülyék-e, akkor azt kérdezd.
Nem nézegetek amúgy borítóképet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!