Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmondható egy facebook borítóképből ki mennyire egyszerű?

Figyelt kérdés

1000 más példa közül most mondok egyet: ha valamelyik csajnak kistestű öleb a háttere, szerintetek is olyan egyszerű mint a faék?

Nekem az a tapasztalatom, hogy igen és az ilyen már élből taszít, akármennyire néz ki jól. Másnak? Tapasztalat, ezzel kapcsolatban?

2016. júl. 25. 13:38
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

ezeket is:

[link]

2016. júl. 25. 14:13
 12/37 Noren1989 ***** válasza:

Semmi tapasztalatom ezzel kapcsolatban, de pl nekem a Komédiás kitűzője van beállítva a Watchmen-ből. Na akkor egyszerű vagyok, mint egy faék, ha jól követem a logikádat.

Bocsáss meg, de ez kb az IQ és fejkörméret kérdésével ekvivalens.

26/F

2016. júl. 25. 14:30
 13/37 anonim ***** válasza:

"Megmondható egy facebook borítóképből ki mennyire egyszerű?"

Nem feltétlenül. Legalábbis a kutyásból semmiképpen sem.

Nálam az szokott a kizáró ok lenni, ha valakinek tele van az oldala bulis képekkel (és a borítóképe is valami hasonló). Nem azt mondom, hogy egyszerű de azt sem, hogy nagyon összeillenénk.

Nekem egyébként egy fénykép a borítóképem, amit itt csináltam a környéken, ahol lakom. Ebből max azt lehet kikövetkeztetni, hogy nem utálok itt élni.

2016. júl. 25. 14:36
 14/37 Noblesse Oblige ***** válasza:
A párom öcsének a barátnője, a kutyájáról rakott ki fotót, aki yorkie, tehát öleb. Majd megzabálja a kis maszatot. Ettől függetlenül én nem tartom őt egyszerű léleknek, iskolázott nő, és 135 fölötti az IQ-ja.
2016. júl. 25. 14:55
 15/37 A kérdező kommentje:
Grat, nagyjàból mindenkinek sikerült levetìtetnie sajàt magàra a kérdést anélkül, hogy elolvasta volna a leìràst is. Ennek fejében még #1 okoskodik is. A kérdést problémaként fogja fel, mintha nem lehetne egy kérdést csupàn semleges érdeklődés szintjén kezelni, ugyanis ha magamból indulok ki hidegen hagynak ezek a nők mindössze az érdekelt màsnak mik a tapasztalatai, ők is talàltak-e összefüggést. :)
2016. júl. 25. 15:04
 16/37 anonim ***** válasza:
46%

#15:

Ez alapján ismét csak igazam van az #1-es hozzászólásomban, hogy ki az egyszerű ... :-(

2016. júl. 25. 15:08
 17/37 Noren1989 ***** válasza:

Akkor javasoljuk, hogy a kérdésed fő részébe fogalmazd bele a valós érdeklődésed tárgyát. Ha téged az érdekel, hogy a palotapincsis csajok hülyék-e, akkor azt kérdezd.

Nem nézegetek amúgy borítóképet.

2016. júl. 25. 15:09
 18/37 A kérdező kommentje:
Tartom, hogy 10-ből 9 ilyen tovàbbra is faék egyszerűségű, lehet te is egy ilyet ismersz. Az iskolàzottság meg nem egyenesen arànyos azzal kit milyen szintű dolgok foglalkoztatnak, összetettebb annàl. Ha nagyon tipizàlni akarnék leìrhatnàm, hogy ezeknek a nőknek mi a napi rutinja, ami annyira egszerűvé teszi őket, mint pl: milyen mintàt csinàltasson a műkörmére
2016. júl. 25. 15:11
 19/37 A kérdező kommentje:
16 kìvàncsi lennék, hogy a smiley hasznàlattal pontosan miért akarod azt a benyomàst kelteni, hogy igazad van. Biztos nem akarnék veled egészséges vitàt folytatni miközben felveszed a mekiben a rendelésem.
2016. júl. 25. 15:16
 20/37 Noren1989 ***** válasza:
Jólvan, fiam, ülj le egy csendes sarokba, és gondolkozz: mi értelme van itt veszekedni? Neked ez a tapasztalatod, ez van. Megosztottad, ok. de előrevisz bármit az életedben? Adhatunk igazat, de attól a nők nem fognak jobban tapadni rád.
2016. júl. 25. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!