Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondható egy facebook borítóképből ki mennyire
egyszerű?
Figyelt kérdés
1000 más példa közül most mondok egyet: ha valamelyik csajnak kistestű öleb a háttere, szerintetek is olyan egyszerű mint a faék?
Nekem az a tapasztalatom, hogy igen és az ilyen már élből taszít, akármennyire néz ki jól. Másnak? Tapasztalat, ezzel kapcsolatban?
Szerintem meg az az olyan egyszerű mint egy faék, aki egy Facebook borítóképről alkot véleményt egy másik emberről .. Főleg ha ezzel még akkora problémát is okoz magának, hogy gyk-ra is ki kell írnia ... :-(
2016. júl. 25. 13:41
2/37 A kérdező kommentje:
Még mielőtt valaki azzal jönne az 1000-res szám nem mennyiséget jelöl csak szimbolizálja, hogy sok példa van, de mind tipikusan a leírásban szereplő példával egyenértékű és azt sugallja, hogy ...
2016. júl. 25. 13:41
3/37 anonim válasza:
Nekem egy éjszakai égkép a képem csillagokkal és felhőkkel, én mennyire vagyok egyszerű? :D
2016. júl. 25. 13:45
4/37 A kérdező kommentje:
Nézd, feltettem egy kérdést, mert érdekel. Nem okoz problémát, csak foglalkoztat, hogy az egyre nagyobb teret kapó közösségi oldalon(fb)... ugye mindenki ott szeretné megmutatni, hogy kicsoda-micsoda és ebből igen is le lehet venni bizonyos tulajdonságokat, akár következtetni is. Nekem a példám életszerű, pont leszartam, hogy valakinek kiskutya a borítóképe amíg fel nem fedeztem az ilyen csajok között a tipikus hasonlóságot MIUTÁN megismertem őket. :) Sajnos nem 1-2 ilyenhez volt szerencsém.
2016. júl. 25. 13:46
5/37 A kérdező kommentje:
Nekem meg nincs borítóképem, mert pont leszarom, nem erre használom a közösségi oldalt. :-)
2016. júl. 25. 13:49
6/37 anonim válasza:
Nekem meg egy birodalmi rohamosztagos a borítóképem, akkor mi vagyok? :D A kockát leszámítva.
2016. júl. 25. 13:57
7/37 anonim válasza:
#4:
Akármennyit magyarázod, nem fogok tudni azonosulni a problémáddal ... eleve ott feladom, hogy ebből miért kell problémát csinálni. Így van, igen és kész! Na akkor? Mire vagy ezzel kapcsolatban kíváncsi, hogy ezért véleményeket kell kérned? Ha teljesen más aspektusból vizsgálsz bizonyos embercsoportokat (ruházkodás, vásárlási szokások, szabadidős tevékenységek, stb.), akkor is találsz ilyen összefüggéseket. Ezeket társadalmi trendek, közösségi szocializáció generálja és kész.
Egyébként meg kérdésem akkor a következő: differenciáltál azon kistestű ölebes háttérképű lányok között, akik saját kis kedvencüket tették fel és azok között, akik random cukiságot tolnak?
(#1-es voltam)
2016. júl. 25. 13:59
8/37 anonim válasza:
Milyen az okos nok profilkepe szerinted?
2016. júl. 25. 14:10
9/37 anonim válasza:
Nekem ezek voltak eddig a saját pofám leszámítva: giotin, elhagyatott pusztai táj, kisvarjú, egy dementor, HAHAHA felirat, Hoch Hech! felirat, AKA logó, egy kép amin a piktogrammember szétveri a tévét, a magyar kártyából a piros király ilyen traktoron (:D)
:D :D A legfelső a sarokban volt is képem évekig ooooolyan groteszk :D
2016. júl. 25. 14:12
10/37 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem leszűrhető csupán egy borítóképről. Nekem is a kutyám van a borítóképemen. Igaz, ő nem éppen öleb méretű inkább annak az ötszöröse, de ha kis tacsi lenne akkor is kint lenne. Szeretem a kutyákat, ha kicsi, ha nagy nekem mindegy. Ettől még én intelligens embernek tartom magam, mérnöki diplomám is van és több ember is mondta, már, hogy okosnak tart.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!