Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 21 éves nők! Nektek komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves nők! Nektek komolyan már öreg egy 28 éves férfi?

Figyelt kérdés
Néhány azt mondja, sok neki 7 év. Vicc...:D
2016. júl. 22. 22:15
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
#20: nana, vissza az agarakkal. Én nem kaptam sok 21 éves nőtől visszautasítást, csak tegnap volt ilyen itt neten, és kíváncsiságból megkérdeztem. A kérdés nem tárgyal semmiféle általánosítást egy csomó nőre vonatkozóan. Lassítsunk, elhamarkodottan vonsz le olyan következtetéseket, melyeknek közük sincs a valósághoz. A környezetedben lévő pasikból meg 90%-át lepipálnám agyilag is és érzelmileg is. :)
2016. júl. 23. 22:54
 22/23 anonim válasza:

20 -as vagyok

A 10-10 visszautasítást soknak tartottam volna, de inkább többet írtam mint kevesebbet, hogy érzékeltessem mennyire gyökérség ilyen kevés emberről ennyire általánosítani.

És az én válaszom nem a te kérdésedre ment, hanem annak a válaszolónak a válaszára akinek odaírtam az elejére az irományát, szerintem se írtál te hülyeséget.

"A környezetedben lévő pasikból meg 90%-át lepipálnám agyilag is és érzelmileg is. :)"

Mégis miből gondolod? Ez most hogy jött így ki? Tán' ismered őket?

az előző válaszom lényege: Arra szerettem volna rávilágítani, hogy nem muszáj rinyálni mint a 18-as válaszoló tette.

Amúgy köszi hogy ilyen higgadtan válaszoltál :)

2016. júl. 24. 00:10
 23/23 anonim ***** válasza:
51%

Èn mindig úgy voltam vele, hogy amíg egy tizessel több csak a pasi addig belefér. Most meg egy 43 éves férfiba szerettem bele...

28N

2016. júl. 24. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!