Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 21 éves nők! Nektek komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves nők! Nektek komolyan már öreg egy 28 éves férfi?

Figyelt kérdés
Néhány azt mondja, sok neki 7 év. Vicc...:D
2016. júl. 22. 22:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
A vicc az, hogy ennyire nem tudod másik igényeit figyelembe venni. Van akinek sok, sokan 28 évesen már családot akarnak, míg más friss 21 évesen épp kiszabadul az életbe, hogy elindítsa az életét.
2016. júl. 22. 22:20
 2/23 anonim ***** válasza:
95%
Én 20 vagyok és nekem nem lenne sok, de van akinek már 3 is sok... Emiatt szerintem nem kell senkit elítêlni, ez sok mindentől függ...
2016. júl. 22. 22:20
 3/23 A kérdező kommentje:
Mindig a férfi vegye figyelembe a nő igényeit? Fordítva miért nem játszik ez?
2016. júl. 22. 22:21
 4/23 anonim ***** válasza:
91%
Van akinek sok, van akinek nem, van akinek meg egészen más a baja veled, csak ezt mondja, mert nem akar megsérteni.
2016. júl. 22. 22:25
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
Fordítva is játszik. Ha össze akarna veled jönni egy 60 éves nő, te pedig nem akarnál vele, el kéne fogadnia...
2016. júl. 22. 22:25
 6/23 anonim ***** válasza:
79%

New is értem miért vagy kiakadva??

Te belenyultál olyasvalakibe akit valamiért zavar. Ennyi. Nem kell ezen agyalni.

Nekem pl kevés az a 7év. A harmincasok vozottak mindig.

Lám a mostani párom meg 21. Én meg 24/n.

2016. júl. 22. 22:28
 7/23 anonim ***** válasza:
92%

Egy kapcsolatban nyilván mindkét fél vegye kössön kompromisszumokat és idomuljon a másikhoz, de tök felesleges ilyeneken lovagolni ismerkedésnél, lesz más akinek jó lesz egy 28 éves, vagy ismerkedj "korodbeliekkel".

De az úgy nem működik, hogy ráerölteted magad olyanokra, akiknek cseppet sem kellesz.

Egyébként marha tiszteletlen, ha ilyen alapvető dolgokat nem veszel figyelembe. Ha valakiről tudom pl, hogy mondjuk a molett csajok az esetei és én 40 kilós vagyok, amitől undorodik, akkor nwm fogok vezett fejsze után futkosni. Nyugi haver, de tényleg.

2016. júl. 22. 22:29
 8/23 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. júl. 22. 22:31
 9/23 anonim ***** válasza:
A párom 29 én 20 vagyok, most már 2 éve megvagyunk. Nekem nem sok egyáltalán.
2016. júl. 22. 22:32
 10/23 anonim ***** válasza:
Ha néhány ezt mondja, akkor azzal a "nem-néhánnyal" kéne valamit kezdened, ha már ez a korosztály keltette fel az érdeklődésed ;)
2016. júl. 22. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!