Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de komolyan azt érzem a nőkön, hogy a hagyományos, hetero, normális érdeklődésű XY kromoszómás, csak nők iránt érdeklődő férfi az tényleg unalmas?
Nekem bejönnek az olyan pasik, akik irántam érdeklődnek. A többi nem érdekel. :D
Én a társkeresésnél a buli, pia, drog, dohányzás hiányát éreztem mindig cikinek magamon...
igen, unalmas, tök8 hogy mi a hobbid.
tapasztalom a saját bőrömön, nem vagy gazdag, jómódú, akkor észre sem fognak venni.
Ilyenről még életemben nem hallottam. Nekem nagyon nem jön be, ha egy pasi nem férfias. Mármint a világon semmi bajom a meleg, bi, stb emberekkel, legyenek boldogok, engem az se zavar ha látom, de nem tetszenek, kizárólag heteró pasi érdekel párkapcsolat szempontjából, minek érdekelne másmilyen? :D
Amúgy mi számít "normális érdeklődésű" férfinak szerinted?
Én ilyenről még nem hallottam. A lányok elég nagy része szintén nem elfogadó.
Nálam viszont az feltétel egy komoly kapcsolatnál hogy az általad felsoroltakat mind elfogadja és ne utálkozzon/undorodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!