Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tudom, ti hogy vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de komolyan azt érzem a nőkön, hogy a hagyományos, hetero, normális érdeklődésű XY kromoszómás, csak nők iránt érdeklődő férfi az tényleg unalmas?

Figyelt kérdés
2016. máj. 19. 16:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
59%

Hát, őszintén szólva, én már lassanként öregasszonynak érzem magam a magam kis konzervatív hozzáállásával, hogy szerintem vagy nő vagy, vagy férfi, vagy a nőket szereted, vagy a férfiakat, átmenet csak korlátozottan van, és max tinikorban. Komolyan lassanként kezdek agyrákot kapni a mostanság divatos "cisz" meg "transz" meg "kispista" genderektől, de bízom benne, hogy ez ugyanolyan divat, mint anno az "emo" volt az én tinikoromban.

Mondjuk szerencsére a magam környezetében nem igazán vannak ilyenek (a legelvetemültebbek csak az étkezésükben hülyültek meg, hála a jó égnek), de ebből kiindulva amondó vagyok, hogy max a 17 éveseknél meg a "hipsztereknél" lehet ez az állapot. Én a magam részéről azt tartom dícséretesnek, ha egy adott férfi egy adott nemhez vonzódik, és ha esetleg nekem tetszik az adott férfi, akkor történetesen én is beleesek abba a nembe és érdeklődési körbe. Ennyi. Mondjuk, valószínűleg zavarna, ha a vőlegényem korábban éveket töltött volna kísérletezéssel meg felfedezéssel, örülök neki, hogy megbízható fajta és nem kell attól félnem, hogy majd a második gyerek után nyögi be, mégis inkább férfiakkal kavarna.

2016. máj. 19. 17:03
 12/22 A kérdező kommentje:

Párn félreértettétek. Én tényleg nem vagyok unalmas, nagyon poénos és jó társaság vagyok.

A kérdésem arról szólt, hogy ma már hatalmas divat lett, hogy egy férfi legyen "kísérletező", meg "nyitott", szóval ha nem szoptam le 1-2 fas.zt, akkor én amolyan "uncsi", meg "korlátolt" vagyok és ezt már nem egy lánytól kaptam meg.

Meg hogy ma már fontosabb az egyéniség, mint a nemed és az általa "rád aggatott mintái", vagyis nem csak hogy bátorítanak, hogy vegyél fel narancsszínű bőrtangát és karimás kalapot, ha te így érzed jól magad, de ha nincs rajtad semmi kirívó, akkor te tényleg érdektelen vagy a nők szemében.

Ha én normálisan érzem jól magam, akkor miért vagyok mégis kiszórva?

Én ezt nem értem.

Miért lett az normálisabb, aki nem "normális"?

Oké, nincs kifogásom a favágószexuálisok és a transz-pézsmapockok szerelme ellen, de azért járjon már némi tisztelet az ilyen őskövületeknek is, akik hagyományos farokkal születek és azt valami perverz oknál fogva meg is tartották, nem vágattál le vagy origamiztak belőle polipcsápot, akármit...

2016. máj. 19. 17:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem ez a baj veled. Viszont már kezd kirajzolódni, hogy mi lehet az...
2016. máj. 19. 17:20
 14/22 A kérdező kommentje:

Iszom a szavaidat 13-as!

~ Dr.House

2016. máj. 19. 17:24
 15/22 anonim ***** válasza:
Az ilyen a pasasokkal az a baj, hogy ha két lány lenne együtt az ellen érdekes mód azért nem ellenkeznének... Így meg aztán nem túl hiteles a dolog.
2016. máj. 19. 17:25
 16/22 A kérdező kommentje:

15-ös

Bocs, de ezt nem nagyon értettem.

Mi köze a leszbiknek a kérdéshez?

Vagy te is épp úgy gondolod, ahogy azok az említett lányok voltak velem: nem szereti a homokosokat, akkor engem nem is érdekel vele a hetero szerelem, bezzeg ha kedvelné őket, sőt maga is az lenne, azonnal átázna a bugyi?

2016. máj. 19. 17:28
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyre kevésbé értelek. Nem tudom milyen überliberális femináci vegán ezo homoszexuális klubban próbálsz ismerkedni, de komolyan nem hallottam még életemben olyan nőről, akinél ez elvárás, vagy pozitívum lenne, max olyat hogy valakinél nem kizáró tényező, de ennyi. Az összes lány ismerősömnek 100% heteró pasija van. o.O
2016. máj. 19. 17:32
 18/22 A kérdező kommentje:

Hát ez az 17-es, hogy munkahelyen.

Pedig elhiheted, hogy nem az aljanép dolgozik egy ilyen SSC-ben..

2016. máj. 19. 17:35
 19/22 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a feltűnő gyűlölet a legnagyobb bajod. Ne utálj egy egész nemet azért mert hü.lyék közt élsz (persze a baráti körét maga választja az ember) ahogy itt is láthattad a nők nem izgulnak a felemás neműekre. Mondjuk engem kicsit sem zavarna ha bi lenne a pasim amennyiben férfias mellé de a többi eleve kizáró ok.

A leszbik pedig úgy jönnek ide hogy ha csak az egyik nem ferde hajlamai zavarnak az nem túl vonzó tulajdonság. Bár tény hogy ez nem szerves része az eddigi témának.

2016. máj. 19. 17:39
 20/22 A kérdező kommentje:

Ó, hát én nem gyűlölök senkit sem.

Én csak értetlenkedek itt.

2016. máj. 19. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!