Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan férfi aki nem jár edzőterembe? Komolyan ez most már alapkövetelmény?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 19. 16:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Elég sok aki nem. És aki meg jár annak nagy része fél óránál tovább nem marad, csak dobnak egy képet fb-re vagy instagram-ra feldobnak két súlyt a súlyzóra, aztán mennek is haza. Tapasztalat, nap mint nap ezt látom.
2016. ápr. 19. 16:31
 2/20 anonim ***** válasza:
Én nem járok.
2016. ápr. 19. 16:35
 3/20 anonim ***** válasza:
Én fitnesz órára járok :-) 38/F Otthon emelgetem a gyereket+kézi súlyzó, felesleges a konditerem...
2016. ápr. 19. 16:35
 4/20 anonim ***** válasza:
31%
Én nem járok. Volt, hogy jártam fél évig gyúrni, de rájöttem, hogy nem éri meg. Egyszerűen nem jövedelmező energiabefektetés, nem ezen fog múlni, hogy bejössz-e a csajnak vagy sem + mivel már minden pasi jár gyúrni ebben az országban, ezért már tucatférfi tulajdonság, ami nem tükröz túl nagy értéket. Inkább már az jön le belőle, hogy nincs egyéniséged, és mész a szürke tömeg után...
2016. ápr. 19. 16:38
 5/20 anonim ***** válasza:
53%

Barátom sem jár, vékony és az átlag súly között van, nekem ez pont bejön, így imádom ahogy van.

Az izomgyurik és a sajtreszelők egyáltalán nem tetszenek.

Na bumm!

2016. ápr. 19. 16:40
 6/20 anonim ***** válasza:
Én nem járok, mondjuk van is pocakom, de ez van, szeretek enni :D.
2016. ápr. 19. 16:40
 7/20 anonim ***** válasza:
28%

Én nem járok,nem is fogok,esélytelen igy is hogy egy átlagos bnőm legyen,nem az hogy egy csinos!

Nem is érdekel már, a 100kilós nők is válogatnak...

Leszarom az egészet

2016. ápr. 19. 16:43
 8/20 anonim ***** válasza:
Letezik. En pl otthon edzek.
2016. ápr. 19. 17:01
 9/20 anonim ***** válasza:
Jelen. És igen ez meghatározó szempont a lányoknál, nőknél nem.
2016. ápr. 19. 17:25
 10/20 anonim ***** válasza:

Jelen. Én nem edzek és egy szalmaszálat sem teszek keresztbe a külsőm miatt.

A ruháim rendben vannak és tiszta vagyok, nem erről van szó, de semmi kedvem csak azért edzeni, mert mindenki más csinálja és nagyon jól meg is vagyok nélküle.

"Alapkövetelmény" mihez? Szekrénypakoláshoz esetleg, de ha arról van szó akkor megkérek/fizetek valakit, hogy csinálja meg helyettem.

A nőkkel kapcsolatban pedig végképp nem tud érdekli, hogy mit várnak el.

2016. ápr. 19. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!