Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos rendes férfi miért unalmas a lányoknak?
Amikor az ész legyőzi az ösztönt, akkor lesz ez...
Ez egy örök rejtély lesz a nőkkel kapcsolatban.
Szerintem nem ez az gazi kérdés.
Úgy vélem tényleg unalmasak vagyunk, bár viszonyítás kérdése.
Egyfelől a romantikus filmek eltorzították a nők igényeit és sokan érzik úgy, hogy a hajó orrába való kiállós, I am the king of the world-féle kurjantgatások nélkül az élet nem olyan, mint amilyet megérdemelne.
Legyen igazuk.
Engem jobban zavar a felelősség nem vállalása és a csodálkozásuk, mikor az izgalom mértéke és határai túlmennek a kívánt szinten és az illető félreqr, megveri őket, drogozik, részegeskedik, összetűzésbe kerül a törvénnyel, bravúroskodik a forgalomban,stb.
Ez is az "izgalom-xtra"-csomag része.
Adódik egy jó kérdés: miért képzelik azt a nők, hogy ők majd megváltoztatják a rosszfiút?
Sőt, ha már azt képzelik, miért nem tudják elképzelni, hogy a normális srácot is tudják rosszfiúsítani?
"izgalom mértéke és határai"
Erre tőkéletes példa a "Felhők fölött 3 méterrel cimü film ami sok lánynak nedvesedést okozz,a benne szereplő főszereplő rosszfiú akinek stilusa az valami életveszélyes és extreme.
ma 09:40
"átlagos csendes,rendes lány"
Ezt cáfolnom kell,a pasikban ez mást vált ki mint a nőknél,ha nem hiszed akkor nézz utána jobban..
Egy visszahúzódó lány tényleg nem kelt akkora figyelmet a férfiak körében, mint egy "bevállalós". Hogy lássátok, nem elfogult és férfiakra dühös nő vagyok, jelzem hogy én képviselem a bevállalós felet, a barátnőm pedig a visszahúzódó, csöndes felet. Sokkal nagyobb sikereim voltak a férfiaknál, mint neki. Nem degradálóan mondom, ezt ő is tudja, és azt is tudja hogy változtatnia kell a nyitottságán.
Egyébként pedig az én szerelmem egy csendesen figyelős, kedves férfi, de csöppet sem átlagos a számomra. :) Szóval nem gondolom, hogy a rendességben lenne a hiba. Ez inkább nyitottság, felfogás kérdése.
4-es
Érdekes a felvetésed.
Elég vékonynak tűnik férfiszemmel a határ a fancsali képpel ülök és hozzám se szóljatok-féle lány és a gyertek nyugodtan, szólítsatok meg, addig fancsali képpel itt várok rátok fiúk-féle női attitűdök közt.
Én azt mondanám, hogy egy mosolygó lányhoz nincs az az isten, hogy ne mennének oda.
ma 09:40
Visszahuzodó csendes lány egy férfiból az apai védelmező ösztönt hozza ki,ha nem hiszed járj utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!