Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem vonzó típus, akkor sose lesz átlagos barátnője?
És azt te meg tudod mondani, hogy kinek mi a vonzó?
Van olyan nő, akinek a kövér a vonzó, az én szememben a vékonyabbak. Na??
Van még ilyen h..lye értelmetlen kérdésed?
hagyjuk már ezt a legyél ápolt dumát mert tele van vele a padlás !
Teljesen mindegy, milyen a személyiséged, tök mindegy, hogy milyen vagy belsőre, milyen a lelked, lehetsz te akár a világmegváltó jóindulattal teletöltött, nagylelkű férfi nem fogja érdekelni ha nem jössz be neki külsőre .
"hagyjuk már ezt a legyél ápolt dumát mert tele van vele a padlás !
Teljesen mindegy, milyen a személyiséged, tök mindegy, hogy milyen vagy belsőre, milyen a lelked, lehetsz te akár a világmegváltó jóindulattal teletöltött, nagylelkű férfi nem fogja érdekelni ha nem jössz be neki külsőre ."
Egyetértek! Direkt kipróbáltam, felvettem a legmodernebb, legmárkásabb ruhákat, ugyanúgy tojtak a fejemre a nők, ahogy egyébként is!...
"Semmi köze ennek a vonzó külsőhöz. Tudod, hány nem vonzó srácnak van csinos, átlag feletti nője? Mint égen a csillag. Határozottság kérdése az egész"
Én még egy olyan nem vonzó sráccal se találkoztam, akinek csaja lenne... Nem kellene itt kamuzni mindig...
4. kérdés, ahol előadják, hogy nem vonzó srácoknak is lehet jó nője.
A 4. kérdés, ahol megkérdezem: Tud valaki konkrétan ilyen párt mutatni? :D Ha nem, akkor miért élvezitek ennyire ezt az álszent szintet? Tényleg érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!