Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi nem vonzó típus, akkor sose lesz átlagos barátnője?
Én sem. Itt viszont a női válaszolók több, mint a fele előadja, hogy bizony vannak ám ilyenek... Ez mégis mire jó nekik? :D
Az összes srác ismerősöm, aki nem üti meg az átlagos kinézet szintjét és elmúlt 20, szűz és egy normális kapcsolatuk sem volt. Biztos valami alternatív világban élünk.
(Vagy csak őszintébbek vagyunk és nem próbálunk senkit sem szentté avatni.)
Nem,átlagosra sincs esélye így,és a 12-es válaszolóval egyetértek maximálisan.
Nem tudom ti milyen más világban éltek,de manapság a nőknek kizárólag a külső számít elsődlegesen.Ha az nincs,akkor tök mindegy milyen vagy belül stb...
24/F
"Jubileumi 532318123123. alkalommal beszéltétek meg idén, hogy mennyire szar a helyzetetek. De miért? Mi lett jobb tőle?"
Kötekedés helyett miért nem azt irod le, hogy a helyünkben mit tennél?
"jó tanácsok gykn: legyél ápolt, menj gyúrni, vegyél márkás ruhákat, legyen önbizalmad, vágass jó frizurát. mind meg volt ez és ezek után is semmibe vettek a nők....."
Nálam ugyanez a szitu...
Ezek csak a basic felszínes tanácsok, ami a fontosabb, hogy ne legyél görény. Mondjuk olyan, mint ahogy itt viselkedik néhányótok.
A dolog bonyolultabb annál, hogy én egyedül megoldjam helyettetek, de mivel az elmúlt években rengetegen megpróbálták, van miből válogatni. Persze a kifogások már akkor is megvoltak, de azt senki nem tudta megmagyarázni, hogy akkor mégis mi a fenét akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!