Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos rendes férfi miért unalmas a lányoknak?
Pont azért amiért egy átlagos, rendes lány unalmas a fiúknak.
(((Különféle egyetemekre járó, normális értékrenddel rendelkező, csinos 4 lány barátnőm -magamat is beleértve 5.-nek- évek óta nem talál normális fiút. Nem magasak az elvárásaink, járunk közösségbe, de egyszerűen az a benyomásunk, hogy a harsányabb, villogóbb lányok kelendőbbek. Ez van. )))
Kérdező én is csendes szerény nővel élek, mert az életet hajszolók mindig megcsaltak vagy kerülték a munkát...
Bár így 6 éves együttélés után már nekem a szex túl kevés, mert ő már leadta az igényeit, de az élet sosem volt egyszerű...
ma 11:02
Azért tegyük már hozzá hogy ti állitólagos normális lányok ti is a külsőre mentek,tehát ha van egy pasi aki normális és lehet vele beszélgetni az élet minden területéről,de külsőre nem jön be akkor esélyt sem adtok neki hogy bebizonyitsa hogy a belső igenis megszépiti a külsőt..
"(((Különféle egyetemekre járó, normális értékrenddel rendelkező, csinos 4 lány barátnőm -magamat is beleértve 5.-nek- évek óta nem talál normális fiút. Nem magasak az elvárásaink, járunk közösségbe, de egyszerűen az a benyomásunk, hogy a harsányabb, villogóbb lányok kelendőbbek. Ez van. )))"
definiáld már a normális férfi kifejezést !
Kérdező. Én 24 vagyok,mindig az időssebb pasik vonzottak. A párom 38 éves.
Kigyurt,bunkonak néz ki,de amúgy meg egy rettentő kedves,rendes,figyelmes férfi. Mint ember is nagyon rendes. Én pl a kapcsolat elején is sokat tettem bele,nem várom el h mindig a férfi kezdeményezzen,fízessen stb.
Őis csendes volt,de ennek elenére egyáltalán nem undlmas. Sokminden érdekli,szinte mindenről lehet vele beszélni. Megyünk ide-oda.
Az viszont tény h általában a csendes férfiak unalmassak,mig a nagyszájú "bunkók" nem.
Az izlése meg mindenkinek más.
Engem első benyomásra az emberek flegmának,nagyszájúnak látnak. Amúgy meg közvetlen és kedves vagyok. Beszélgetni szinte mindenkivel tudok,de nem szoktam pl vihognl,sikogatni.
Nekem a lányom 2 éves,az apjával 4 évig voltunk eggyütt,terveztük. Átlagos ,rendes férfi volt és lám lányom születése elött lelépett,nem is érdekli a lánya. A párom viszont imádja.
"nem tudom ti hol éltek a barátnőiddel de a legtöbb férfinak igen is a csendes lányok jönnek be! de nálatok is az van mint a nők 99%ánál csak is kizárólag az alfahímre vártok és azok jó hogy nem veszi észre a szolid nőket!"
nekik a férfi = a jóképű
aki nem az, az sokszor még ember sem.
próbálkozik az átlag nőnél 100 fickó, és nyavajog, hogy senkinek nem kell = egyik sem jóképű....
ül a nő a parki padon. elmegy elötte 2 fickó.
megkérdi tőle más valaki, milyen színű ing volt a két férfin?
mire ő: milyen 2 férfin, csak egy ment el.
(aki jóképű volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!