Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Most komolyan ennyire vonzó, ha egy pasi ki van gyúrva, rövid, felnyírt frizurával?! Ez tényleg annyira alapkövetelmény?
Nem "alapkövetelmény", csak vannak nők, akiknek ez tetszik.
Egyébként tiszta jó, hogy innen tudom meg, milyen követeléseik vannak a nőknek :-) Olvastam már olyat is, hogy a vékony, vasalthajú, csőnadrágos fiúk kellenek nekünk, meg olyat is, hogy a kigyúrt kopaszok. Hát ez van. Attól, hogy eddig olyan nőkbe futottál bele, akiknek nem te kellettél, még találhatsz olyat, akinek tetszel. Ha nem szereted a divat szerint alakítani a külsődet, akkor olyan lányoknál járhatsz sikerrel, akik szintén így gondolkodnak. Akik még értékelni is fogják, hogy nem vagy tucatfigura :-)
Köszönöm a válaszokat, és részben osztom is a véleményetek, de itt nem az "elfeküdt haj" meg a kötött pulcsi a probléma. :D
Utolsónak: Egyébként tiszta jó, hogy innen tudom meg, milyen követeléseik vannak a nőknek :-)" - Én egy kérdést raktam fel, amit kijelentésnek venni elég merész! ;) Épp arra vagyok kíváncsi, amit te kijelentésnek vettél kérdés helyett. :) És az sem épp helytálló, hogy csupán olyan lányokba futottam, akinek nem kellettem, csupán meglátásom szerint, illetve tapasztalataim alapján egyre inkább fontossá vált a lányok számára, hogy egy pasi legyen kigyúrva(persze ez általánosítás, viszont nem alaptalan), miközben nekem semmiféle értéket nem képvisel, és nem is vágyom rá, sok értelmesebb dolog van, ami lázba hoz.
8#-sal teljesen egyetértek
9#-est nem értem miért pontoztátok le
amúgy biztos vagyok benne, hogy rossz helyen keresgélsz. a legtöbb lány azok közül, akik kimozdulnak azoknak valóban az izmosabb magasabb(felnyírt hajú) srácok jönnek be. de tudod ez 30éve is így volt. és amilyennek te leírtad magad, az is csak egy csoport. de akkor keress a saját csoportodban olyan lány, aki neked tetszik, akinek te tetszel. hidd el, hogy rengeteg ilyen lány van. nem értem teljesen a problémádat. jó persze, ha sok csajjal akarsz gyorsan megismerkedni, sexelni egyet, akkor persze előnyösebb abba a csoportba tartozni, amit most leírtál. de szerintem nem akarsz változni, amivel persze semmi baj nincs, mert nincs is baj veled. te ilyen vagy, csak akkor olyan helyen kell keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!