Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Most komolyan ennyire vonzó, ha egy pasi ki van
gyúrva, rövid, felnyírt frizurával?! Ez tényleg annyira
alapkövetelmény?
Figyelt kérdés
Kissé nehéz megérteni ezt, hisz gyakran egyáltalán nem párosul mindez jóképűséggel, vagy bármi különösen érdekes tulajdonsággal, mégis szép és kedves lányok tucatjai tapadnak az ilyen pasikra. Én sosem tartottam különösebben fontosnak, hogy egy lánynak milyen a testalkata(ha nincs szó semmi szélsőséges esetről), vagy a stílusa. Többnyire azt szoktam hallani, hogy menjek konditerembe, meg vágassam le a hajam, stb. Átlagos testalkatom van, talán csak enyhén vékony, de inkább átlagos. Sosem szerettem beállni a sorba, és a divat szerint alakítani a külsőm. Tehát a kérdés adott, tényleg ennyire fontos ez?!
... Szerintem, ha szeret egy fiú, mindent megad nekem, akkor az a legérdektelenebb, hogy hogy néz ki. Ha ő elfogad olyannak amilyen vagyok, akkor én is elfogadom őt. Személy szerint én azokat a fiúkat szeretem akikben "van anyag"
2014. márc. 9. 12:35
12/18 anonim válasza:
Sokakkal egyetértek főleg itt az utolsó 3-4 kommentelő mondott nagyon okosakat de én kiegészíteném a saját nézeteimmel. Én a helyedben nem általánosítanám ennyire le a dolgot és nem azt venném előtérbe, hogy kinek kellesz, kinek nem. Azt nézd, hogy neked ki kell és, hogy neki mik az igényeik és ha ez megvan akkor elkezdhetsz rajta gondolkozni, hogy képes lennél e érte változtatni magadon. Én egy jóképű ( haverok és csajok véleménye szerint ) de vékony alkatú srác vagyok és amikor megtudtam, hogy mi kell a kiszemeltemnek azonnal arra kezdtem gyúrni. Elmentem dolgozni, hogy legyen pénzem kondira meg új ruhákra és meg lett az eredménye. Most minden második csaj megnéz az utcán és egészségesebbnek is érzem magam. Megérte? IGEN
Hajrá papa... 17F
2014. márc. 9. 13:31
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Majd talán egy napon, ha lesz bármiféle motivációm rá, akkor talán belevágok, de egyenlőre ez nem így van, és nincs gond ismerkedéssel, vagy hasonló dolgokkal. Csupán a "csoportomból" kívüli emberek véleményére voltam kíváncsi ezzel kapcsolatban. :)
2014. márc. 9. 14:25
14/18 anonim válasza:
Itt a valasz a kerdeseidre:
A kigyurtsag azert fontos szempont a noknel altalaban mert az eros ferfi reprezentalja a vedelmet a noknel.. eros karok stb. bocsi de igen megnyugtato ha egy eros ferfi all melleted aki "megved" ha baj van nem egy kisse veznabb akivel kb. egyforma a sulycsoportom..
A hajat illetve pedig ahogy mondtad: divat es izles
16/l
2014. márc. 9. 17:47
15/18 anonim válasza:
Ez majmolás. Szerintem nem hogy vonzó, de egyenese taszító a nagyon pávás viselkedés. Mindenkinek van saját stílusa( jobb esetben) az pedig azért van mert mindenkihez más illik. Egy fiú/férfi sokkal vonzóbb, ha férfias, és ehez nem kell kigyúrtnak lennie. A férfias tulajdonságok sokkal többet érnek, nőnapi virág, egyenrangúság, kedvesség és őszinteség.
2014. márc. 9. 22:33
16/18 anonim válasza:
hát én pont az ilyen pasikat utálom...nekem nem kell hogy kigyúrt legyen jó azért az nem baj ha egy kicsit izmosabb de én kifejezetten utálom az ilyen nagydarab kigyúrt parasztokat..na meg a felnyírt/rövid haj??? egyenesen utálom én inkább azt szeretem ha normális hosszúságú (szóval nem ilyen totál hosszú mert azt se szeretem) meg össze lehet kócolni:33 (mint például andrew garfieldnek na az ő haját imádom:DDD) szóval a lényeg hogy én teljesen megértelek hogy ez idegesít téged és én sem értem az ilyen lányokat. meg igazából nálam főként az arc számít hogy mennyire helyes. ha nagyon helyes valaki akkor már a többi szinte teljesen mindegy.
2014. márc. 10. 01:41
17/18 anonim válasza:
Idefigyelj te nyomurult, én edzem már régóta, 41cm es karjaim vannak, 185cm vagyok és több mint 90 kg. A célom egy egészséges és esztétikus test elérése.
Az elején talán pont a lányok miatt kezdtem edzeni, mert nem vettek komolyan...
És tudod mi történt? Semmi ugyanúgy szűz vagyok 20 évesen.
Ebből rájöttem, nem az izom számít hanem a duma!
Úgyhogy rohadtul befoghatnád te gyenge szar, mert nem azért nincsen csajod, mert nem vagy izmos..azért nincs mert itt hisztizel...
2014. márc. 12. 13:19
18/18 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz, én is izmos vagyok, azt még sincs barátnőm... no comment
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!