Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még olyan férfi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még olyan férfi aki nem jár edzőterembe? Komolyan ez most már alapkövetelmény?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 19. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem járok zárt, lábszagú mókuskerekekbe, szabadtéren edzek.
2016. ápr. 19. 17:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Az én párom például nem jár. Hál istennek. Nekem kimondottan elegem van ebből, hogy mindenkinek KÖTELEZŐ kondiba járni és fittnessmodellnek lennie, különben kilóg a sorból. Én sem járok, biciklizek és tornázok, de különösebben nem foglalkoztat a külsőm. Ami manapság megy, az túlzás. 25/N
2016. ápr. 19. 18:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Én sem járok. Dolgozom és az pont elég ahhoz, hogy kellő kondiban legyek. Akinek ennyi fölös energiája van, az menjen ásson kertet vagy termeljen áramot inkább.
2016. ápr. 19. 18:53
 14/20 anonim ***** válasza:
dolgozok én eleget a melóhelyemen, nem fogok még azért fizetni, hogy vasakat emelgessek.
2016. ápr. 19. 19:39
 15/20 anonim ***** válasza:

Mivel egész nap ülőmunkát végzek, ezért heti pár alkalommal lenézek terembe, mert különben hamar pocakot eresztenék. Nem vagyok szétgyúrva, és nem is leszek, de azért egy kis formát ad ez a pár alkalom. De jobban szeretek elmenni bringázni inkább, jobban kikapcsol, mert ott nincsenek millióan körülöttem.

30F

2016. ápr. 19. 20:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem járok én sem. Lehet, hogy bizonyos körökben "alapkövetelmény", de a statisztika nem azt mutatja, hogy ettől ugyan több lenne a házasság...
2016. ápr. 19. 21:43
 17/20 anonim ***** válasza:

Miért lenne alapkövetelmény? Nálam csak akkor előny bármiféle sport, ha azért csinálja az illető, mert szereti, élvezi, szívből csinálja. Az tök jó, mindenkinek kell valami hobbi, amibe beleteheti szívét-lelkét. De ha ez épp a bélyeggyűjtés, akkor az is ugyanolyan jó.

Azért mondjuk annyit elvárok, hogy annyit mozogjon, hogy ne legyenek egészségügyi gondjai.

Az izomméretre menő kondisok kifejezetten nem tetszenek.

22/L

2016. ápr. 19. 21:49
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne a nők miatt járjatok edzeni, hanem azért, mert nagyon jó dolog sportolni. Energikusabb leszel, fittebb,... Jómagam mindenféle sportot űzök (heti 2x foci, 3x konditerem, sok helyre biciklivel megyek, ha nincs időm terembe menni, akkor van otthon kettlebellem,...) és magam miatt, élvezetből csinálom.

Persze lehet otthon is ülni a tévé, vagy a számítógép előtt és enni a sok szemét kaját. Szerintetek melyik életmód a jobb?

2016. ápr. 20. 00:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha a férinak követelmény, hogy a csaj dögös, feszes és sportos legyen, akkor nyilván a pasi se legyen egy tottyadt, pocakos, megereszkedett tokás hájtenger!

Ez a minimum, ha már szülni nem kell!

2016. ápr. 21. 11:18
 20/20 anonim ***** válasza:

#18:

Erőteljesen sarkítasz :-P Van köztes állapot is: nem járok edzeni, sőt nem is sportolok semmit, talán utoljára kamasz koromban jártam el. Vékony, atletikus alkatom van, 0 pocakkal, napi 10-12 óra főként ülőmunkát végzek. (Ellenben ha valamelyik havernak segíteni kell költözni, akkor általában engem hívnak segíteni, mivel jó kondiban vagyok edzés nélkül is :-P )

Nem nézek TV-t, általában bio zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok (nem vagyok vega, húst is eszem) és magamnak főzök, kerülöm a tartósítószeres, ízfokozós kajákat.

Ja, mondtam már? 41 éves férfi vagyok ...

2016. ápr. 21. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!