Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves nők! Nektek komolyan már öreg egy 28 éves férfi?
szerintem te korlátolt vagy.
n 30+, a barátom 20 éves.
egyetértek az előttem szólókkal, csak igazolni akarod magad.
ha esetleg félreértetted volna, a gyakorikérdések még mindig nem arra való, hogy a felháborodásod kifejezd.
hanem hogy kérdéseket tegyél fel.
jó éjt.
Nem idős egy 28 éves férfi, de inkább a 20-26 éves férfiakon szokott megragadni a tekintetem.
20/L
Csak te nem érted. Meg a többi rinyáló! Én jó nő vagyok elvileg,mégse kellek rengeteg embernek. Mindenkinek más az izlése! Két pasim 30as volt. A jelenlegi párom 21. De átlagba nem jönnek be a fiatalabbak. És lám 3 évvel fiatalabb,ráadásúl vékony is,mégis imádom.
A világon meg több milió nő él különböző véleménnyel.
"Ezek a nők tényleg mindenbe belekötnek... Én azért nem kellek nekik, mert nagyon fiatalos a stílusom szerintük, és tíz évet letagadhatnék a külsőm alapján... Ugyanakkor ezen kérdés szerint egy idősebb pasi sem kell nekik... Akkor most mi is van?! Ezt csak én nem értem?!..."
What?? Nem ismerlek titeket(téged és a kérdezőt) nem tudom hány lánytól kaptatok a korotok miatt visszautasítást, de ha pl. a kérdező kapott max. 10 visszautasítást a kora miatt, meg te is mondjuk 10-et, az még mindig csak 20 lenne.
"Ezek a nők tényleg mindenbe belekötnek..."
"ezen kérdés szerint egy idősebb pasi sem kell nekik..."
Magyarországon, mondjuk élünk 9 és fél millióan kb., annak mondjuk a fele nő, és kevesebb része pedig 18 feletti nő. MINDEN CSAJ VÉGIGKÉRDEZTETEK HOGY ZAVARNÁ E ŐKET A KOROTOK???? Hogy a francba lehet így általánosítani? (nem csak ebbe a témába)
"Ezt csak én nem értem?!..."
Hát én se értem hogy sikerült. Rossz helyen kerestek mind a ketten. Ha eleve így állsz hozzá ne csodálkozz, én se jönnék össze ilyen pasival. Lehet nekem van jó dolgom, de körülöttem a pasik legnagyobb része értelmes, és nem hallom így általánosítgatni őket, meg keseregni hogy milyen szörnyűek a nők(nőket se hallok keseregni) és érdekes, de így is lehet élni. Bezzeg itt neten, vagy gyökerebb idegen társaságokba meg folyamatosan. Hát én se értem.
Ne keseregj, ha abbahagynád, már annyival is több esélyed lenne. Valószínűleg nem a kor miatt utasítanak csak vissza.(főleg a válaszolónak írom, nem a kérdezőnek, ő nem tűnt kesergőnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!