Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan a verekedős, agresszív, kötekedős férfiak tudnak sikert aratni a nőknél?
Figyelt kérdés
Ismerek egy fentebb leírt tulajdonságokkal rendelkező férfit, aki ráadásul állítólag kábszert is fogyaszt, és szó szerint veszekednek érte a nők... Még mielőtt valaki kisebbségizne, leírom, nem kisebbségi férfiről van szó! Nem az első ilyen eset, amikor megdöbbentően szélsőséges férfit látni félévente másik nővel, ellenben egy szerényebb, normális férfi meg akármit tehet, egyszerűen nem talál barátnőt, komolyan ez volna a nők értékrendje? Manapság ilyenek számítanak férfinak, és aki nem áll be a sorba, az ki van röhögve?!2015. máj. 24. 20:56
1/34 anonim válasza:
Mert ő egy igazi vezérhím, s lehet vele villogni a barcsinőcsiknek. Minél taplóbb, annál sikeresebb! Alapszabály. Persze az itteni csajoknak az "érzelmeskedvesdrágaédes" fütyi kell. Hazugok!
2/34 anonim válasza:
ott a pont mester! de mindjárt jönnek a nők hogy ez nem így van a kedves romantikus pasik kellenek nekik
3/34 Interferencia válasza:
Vannak, akiknél igen, másoknál nem. Ne általánosíts.
4/34 anonim válasza:
Jó de milyen nőkkel látod, gondolom olyanokkal akik jól néznek ki, de kb ennyiben ki is merül minden pozitív tulajdonságuk. :D
5/34 anonim válasza:
Nem kell ezen csodálkozni, nyilván egy félisten az ágyban, aminek híre megy:D
És még csak nem is vicceltem igazából...
6/34 anonim válasza:
Na most a fő kérdés az, hogy a szerény, normális férfi is olyan "nőt" szeretne, mint akikkel az alfahím típusú férfiak vannak vagy egy normális nőt? Ja igen, azt elfelejtettem, a normális nő lehet nem néz ki 10/10-nek és lehet még esze is van. Nos ez tényleg problémát okozhat.
8/34 anonim válasza:
honnan tudod hogy verekedős,mert csúnyábban áll a szeme ?:D attól még lehet csira
ezeknek a figuráknak hasonló barátnőik vannak,drogos,elb**szott családi hátteres,sokat látott női alapanyagok
de ha még nem is drogos,és még a családi háttere is oké,akkor se való neked olyan nő hidd el nekem :D az írásodból lejön,te nem tudnál vele bánni,nem az a könyvtárba járós, nyugodt réteget képviselik az ilyen nők.
9/34 A kérdező kommentje:
6-os válaszolónak: Én őszintén szólva nem találkoztam még olyan lánnyal/nővel, aki ne az alfahímekre bukott volna... Még a molettebb lányok is azt nézik, mennyire "sármos" egy férfi...
2015. máj. 24. 21:15
10/34 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, engem a múltkor épp egy molettebb külsejű lány koptatott le azért, mert én nem akarom szétverni a fél várost, és persze nem vagyok neki elég "sármos", szóval ennyit a "normális" lányokról...
2015. máj. 24. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!