Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan a verekedős, agresszí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan a verekedős, agresszív, kötekedős férfiak tudnak sikert aratni a nőknél?

Figyelt kérdés
Ismerek egy fentebb leírt tulajdonságokkal rendelkező férfit, aki ráadásul állítólag kábszert is fogyaszt, és szó szerint veszekednek érte a nők... Még mielőtt valaki kisebbségizne, leírom, nem kisebbségi férfiről van szó! Nem az első ilyen eset, amikor megdöbbentően szélsőséges férfit látni félévente másik nővel, ellenben egy szerényebb, normális férfi meg akármit tehet, egyszerűen nem talál barátnőt, komolyan ez volna a nők értékrendje? Manapság ilyenek számítanak férfinak, és aki nem áll be a sorba, az ki van röhögve?!

2015. máj. 24. 20:56
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

83%-os:

Az egyik nője azt mondta, hogy nem hajlandó vele összeköltözni, mert képtelen lenne vele együttélni az agresszív stílusa miatt, ennek ellenére mégis együtt van a kérdésemben említett férfivel, mert ragaszkodik hozzá!...

Volt a férfinak rendőrségi ügye is már... Szóval az érvelésed nem állja meg a helyét, nem a látszatról beszélek!

2015. máj. 25. 22:08
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

szerintem előbb tanulj meg magyarul fogalmazni aztán kezdj el irkálni :) :D ezt nem rosszból,de fájdalmas.

és nem pontoztalak le mert nem szoktam senkit,nem érdekel egyik vélemény se.....:D ezt másoktól kaptad.

és hol írtam hogy te drogos vagy ? ez mi?? :D

2015. máj. 25. 22:27
 33/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, csak azért, mert van néhány buta liba, nem feltétlenül csak a kérdésedben említett pasasnak lehet nője. A páromra ránézel, és azt látod, milyen kis cuki, kis aranyos, kedves, satöbbi. És jé, valóban ilyen is. Ismerek egy töketlen alakot is, olyan felesége van, hogy még nekem is kiguvad a szemem, pedig hát alapból teljesen hetero vagyok. A pasi meg kis alacsony, még nncs 30, de már kopaszodik, olyan kis gnómocska, még csak nem is gazdag, ugyan keresett szakmája van, de nem valami kiemelkedő benne, hát sokat nem keres vele. A felesége meg még így, 9 év után is csillogó szemekkel néz rá, és oda meg vissza van érte. Pedig nemhogy nem verekedős, agresszív, azt is fél megmondani határozottan, hogy egy kocsmában mit inna legszívesebben. És lám, attól, hogy nekem nincs valami jó véleményem róla, mint férfiról (mint ember teljesen rendben van), attól még bomba nője van, aki imádja. Szerinted hazudok? Akkor elég szomorú, hogy csak ilyenekkel találkozol, és valószínűleg nem a világgal van baj, hanem veled és azokkal az emberekkel, akikkel körülveszed magad- mert én egyetlen egy agresszív, kötekedős pasit ismerek, totál megfelel a 14es leírásának, hogy amint talál egy lányt, aki szívesen beszélget vele, vagy megdönti, és másnap már fel sem ismeri, vagy, ha neki is tetszik, annyira rátelepszik, hogy ezzel riasztja el. Nincs barátnője, egyéjszakásra meg a diszkó tipikus látogatóit persze, hogy fel tudja szedni. A buta libákat simán összeszeded BMW nélkül is (a kérdéses barátomnak jogsija sincs), ha ügyes vagy, akkor még különösebben jól sem kell kinézned hozzá (a kérdéses barátomnak jóóó sok feleslege van a hasán, kopasz és elég kisfiús feje van. Nem túl nyerő ránézésre). De hosszú távra nem biztos, hogy olyanokkal akarnál kezdeni, akik simán elmennek valakivel dugni egy sort, akit 2 órája ismertek meg, vagy aki a kérdésedben leírtaknak felel meg.
2015. máj. 26. 01:14
 34/34 anonim ***** válasza:
23%

Bocsi, másik kérdésnél volt a 14es válaszolónak egy nagyon jó szövege, előzetes engedélye nélkül, így előre is bocsánatot kérve tőle, ha véletlenül olvassa, bemásolom, hogy tudjátok, miről van szó:

"... igen, pont ezt értem az alatt, hogy az összes érzelmi szükségletüket a nőjükön akarják kiélni.

Ez a hipermaszkulin társadalom azt kódolja a férfiakba, hogy bármiféle fizikai intimitás b-uzis, kivéve, ha a nőddel van, és direktben szexuális töltetű.

Egyszerűen ki van zárva, hogy ne mint potenciális partnert vegye a lányokat maga körül, mert már annyira ki van éhezve valamire, hogy beáll a teljes csőlátás.

A nők esetében ott van egy csomó más jellegű fizikai intimitás, mindenféle erotikus felhang nélkül. Két csaj között tök alap, hogy ha a barátosné szomorú, akkor megölelem. Ha együtt döglünk a tévé előtt, mint egy kosár kismacska, egymás hegyén hátán.

Az ember normális lelki egyensúlyához kell a testi érintés, ez a fajta közelség.

Na most a fiúkba azt nevelik, hogy egymással ezt nem, a nőkkel meg ha igen, akkor csak jól irányzott szándékkal. Az átlag pasi hagyja hogy megölelje az anyja? És az apja? Egyáltalán felmerül ez? És mondjuk a haverjai, barátai?

Nagy átlagban rohadtul nem.

És amikor végre akad egy nő, akkor arra ezt az egészet ráborítják, szerencsétlen egyszerre kapja meg az elmúlt nyolc év összes felgyülemlett lelki nyűgjét.

Sok? Hogy az istenbe ne. Ezek a fiúk egyszerűen kibírhatatlanok, mert rádtelepszik, elvárja hogy egyszerre legyél nyolc különböző ember egyszemélyben, lelki eleség, gésa, k.ur.va, szihomókus, barát, az anyja meg még ki tudja micsoda, és egyszerűen azt veszed észre, hogy megfulladsz mellette.

Ezt valóban nem bírják a nők."

2015. máj. 26. 01:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!