Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Komolyan a verekedős, agresszí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan a verekedős, agresszív, kötekedős férfiak tudnak sikert aratni a nőknél?

Figyelt kérdés
Ismerek egy fentebb leírt tulajdonságokkal rendelkező férfit, aki ráadásul állítólag kábszert is fogyaszt, és szó szerint veszekednek érte a nők... Még mielőtt valaki kisebbségizne, leírom, nem kisebbségi férfiről van szó! Nem az első ilyen eset, amikor megdöbbentően szélsőséges férfit látni félévente másik nővel, ellenben egy szerényebb, normális férfi meg akármit tehet, egyszerűen nem talál barátnőt, komolyan ez volna a nők értékrendje? Manapság ilyenek számítanak férfinak, és aki nem áll be a sorba, az ki van röhögve?!

2015. máj. 24. 20:56
1 2 3 4
 11/34 Interferencia ***** válasza:
90%
10: Attól még, hogy valaki molett, nem lesz normális. Nem tudom, honnan vetted ezt. Implikáció mond valamit? Gondolom nem...
2015. máj. 24. 21:23
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki értelmes lányt keres, annak nem olyan nő kell, aki ilyenekkel leáll, és abban merül ki a "férfiasság" fogalma, hogy ha valaki ferdén néz rá, máris odacsap. És őszintén, ahogy leírtad a kérdésed, lelki szemeim előtt meg is jelentek azok a nagyon tipikus nők, akik ilyen pasikért veszekedhetnek. El nem tudom képzelni, hogy már messziről ne lehessen megmondani róluk, milyenek.
2015. máj. 24. 21:26
 13/34 anonim ***** válasza:

Vagyis te az olyan eszement csajokra vagy féltékeny akik értékrendje a béka segge alatt van, és az életük elszúrásában a legjobbak a rossz párkapcsolati döntésekkel?

Komolyan? És még te vagy kiakadva a nőkre. Mikor te irigykedsz a fent leírt típusra. Mintha minden nő egyforma lenne. Te meg a példában emlegetett barom is egyformák vagytok ilyen alapon? Most akkor itt bug van a rendszerben. Törődj a saját dolgoddal ne azt nézd másnak mi van.

2015. máj. 24. 21:32
 14/34 A kérdező kommentje:
13-as válaszolónak: Hány olyan nővel találkoztál életedben, aki nem az alfákra bukott, hanem a szerény, csöndes pasikra? Én eggyel sem...
2015. máj. 24. 21:37
 15/34 anonim ***** válasza:
Inkább az olyanok, akik határozottak, megszerzik, amit akarnak és kiállnak magukért, ha kell (vagyis jó értelemben véve "agresszívek"). Egy kötekedős ember is pont ilyen, igaz, ő negatív irányban, de attól még ezek a tulajdonságok ugyanúgy megvannak benne, ami vonzóvá teszi őket.
2015. máj. 24. 21:37
 16/34 anonim ***** válasza:

Kérdező,pontosan.Én értem miről beszélsz,de a többség sajnos nem.Sajnos a nőknek ezek kellenek,a legnagyobb bunkók sajnos.De még a nem buta,nem 10/10 csajoknak is csak az ilyenek kellenek,én azt vettem észre.Szóval ha valóban csak a hasonló nőknek kellenének az ilyenek,akkor engem sem érdekelne cseppet sem a dolog.De még nem találkoztam soha olyan nővel,akinek nem az ilyenek kellettek volna,és egyetemen is,utcán is,mindenhol ezt látom sajnos. :/

Ez a szomorú valóság.

24/F

2015. máj. 24. 21:43
 17/34 anonim ***** válasza:
69%

Szerinted milyen értelmi szinten van az a nő, akinek balhés csávó kell? Aki nem tud értelmes magyarázatot adni, hogy miért van egy agresszív emberrel + miért tűri a pofonokat.

Nem érdemelnek normális palit. Ennyi.

Egyébként ezek a nők 35 évesen már minden jöttmentnek szülnének gyereket, csak fordul a kocka, mert nem lesz kinek.

Mert akkor már azok a normális palik kellenének, akiket huszonévesen még kiröhögött.

2015. máj. 24. 21:46
 18/34 anonim ***** válasza:
Érdekes, én nagyon nem azt látom, hogy csak alfahímekkel mászkálnának a nők. Most az elmúlt pár napban kifejezetten figyeltem a párokat és a többségük inkább tök átlagos / helyes, (ránézésre) normális srác - csinos / átlagos lány párosítás volt, elvétve jött csak 1-1 "alfahím" akiből kinézem, hogy ilyen kötekedős tapló alak lenne a barátnőjével. Érdekes környéken élhettek, ha felétek csak az ilyeneket látni nőkkel.
2015. máj. 24. 21:47
 19/34 anonim ***** válasza:

Ezt mondta neked a lány? "Bocs, de nem érdekelsz, mert te nem verekszel" ???

Haggggyjuk már.

2015. máj. 24. 21:54
 20/34 A kérdező kommentje:

"Ezt mondta neked a lány? "Bocs, de nem érdekelsz, mert te nem verekszel" ???

Haggggyjuk már."

Szó szerint ugyan egyik sem mondja ki, de arra viszont egyértelműen utalnak, hogy nem tartanak férfinak, túl jó vagyok hozzájuk, meg hasonló sablonokat nyomnak... Úgyis ismered tuti te is ezeket a női dumákat.

2015. máj. 24. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!