Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan a verekedős, agresszív, kötekedős férfiak tudnak sikert aratni a nőknél?
"lány koptatott le azért, mert én nem akarom szétverni a fél várost"
Elképzelem a jelenetet:
- Mondd, Dezső, véletlenül nem akarod szétverni a fél várost?
- Nem, mert félek, hogy véletlenül túl nagyot találok ütni.
- Akkómeg kopjámále!
Nem, és ne általánosíts. Én nagyon sok olyan lányt ismerek, akik jófej, rendes egyetemista srácokkal vannak. Egyikük hamarosan házasodik. Én meg semmilyen fajta férfira sem bukom, mivel leszbikus vagyok.
A nők nem egyformák, ahogy a férfiak sem. A párkapcsolat amúgy sem olyan fontos egy ember életében, mint azt sokan hiszik.
"A párkapcsolat amúgy sem olyan fontos egy ember életében, mint azt sokan hiszik."
Rendben, akkor bizonyíts! Éljél le egy életet egyedül!
Ez a mondatod kb. úgy hangzott, mintha azt írtad volna, hogy a munkahely találása amúgy sem olyan fontos, mint azt sokan hiszik...
Eddig sok évet éltem egyedül és nem hiányzik, hogy valaki a nyakamon legyen. Mindig is szerettem független lenni, néha összejövök nőkkel alkalmi kapcsolatra, szexkapcsolatra, de nem szeretem a komoly párkapcsolatot, házasságot (bár igaz, leszbikusok nem is házasodhatnak itt), mert egy olyanban megfulladnék és hamar megunnám a másikat.
Az előző válaszoló voltam (kösz a lepontozást. Csak saját tapasztalatból beszéltem)
Az, hogy te a fentebb leírt tulajdonságokat látod, nem jelenti, hogy annyiból áll az adott férfi személyisége.
Mondok példát. Az én párom kopasz agresszív állat, bakancs, bomber, ránézel, és 0 IQ skinhead állat, tuti meg akar verni. Ha beszólsz neki, lehet, hogy még meg is teszi, főleg, ha ivott is. :)
Ha viszont ismernéd, és nem csak felszínesen, tudnád, hogy a kevés igaz barátja olyan, hogy az életét is rábízná, családot szeretett volna egész életében és a gyermekeit rajongva szereti, engem nőként pedig a tenyerén hordoz, és nem hogy kezet nem emelne rám, de hangos szóval sem bántana soha. Sőt, olyan érzelmes, komoly férfiról van szó, akihez hasonlót előtte soha nem ismertem.
Pedig csak egy k.sög alkesz, agresszív kötekedős skinhead. :) Én meg egy csöndes, visszahúzódó nő vagyok.
Nem minden a látszat. ;)
hát de minden a látszat,most írd le egy f**aszkalap,attól hogy veled kedves,attól még az marad már "elnézést" hehe
ez egy idióta példa volt,egy alkeszről ráadásul...
érdekes itt erre nem várja el egy nő sem, hogy kötekedős legyél,mondjuk az más kérdés hogy erre nem is célszerű haha :D csira helyeken lakhattok,felétek még egy 20 kilós gyerek is kötekedhet....azért írjátok a sok marhaságot.
az összes exem,inkább arra ment hogy kerüljem a bajt meg a beszólogatást.Sőt szinte mindenki,barátok ismerősök bárki,mindig inkább a békességet várták el :) Soha életemben nem halottam még egy nőtől,hogy menjek verjek meg valakit,vagy kössek rá.
#28,
Olvasd el még egyszer. :) Nem azt mondtam, hogy ilyen, csak hogy ha szembejön veled az utcán, vagy felszínesen ismered (munkahelyről, bármi), akkor esélyesen ez lesz róla az első reakciód.
Nem csak velem kedves, bárkivel, aki veszi a fáradtságot, hogy a külső mögé tekintsen. :) És bocs, drogosokhoz nincs közöm, a pia volt a legközelebbi példa, amit fel tudtam hozni a kérdező szitujára. :D
De köszi a feltételezést, meg a lepontozást is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!