Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen más is tapasztalt ilyet?
21-es
Én nem értettelek meg.
Az volta a baj, hogy a facebookon keresett vagy a szöveg, amivel keresett?
Körülbelül 2x leírtam, hogy Tinderen, nulla információval első kérdésnek szoktam feltenni. Nem akkor, amikor már tudok róla dolgokat, akkor egyértelmű, hogy mást kérdezek.
Vagy inkább jobb lenne így kezdeni hogy "Szia, dugunk?" vagy mégis, mivel? Egyetlen értelmes tippet nem kaptam erre, csak hogy "szedjem össze magam"
Kérdező!
A tinder is ugyanez abból a szempontból, ha idegeneknek írsz.Kérdezz konkrétumokat. Mesélj magadról a lánynak, hogy te ezt meg azt szereted, ő mit gondol róla.Utána meg majd ő is mesél a témától függően Ne a lány hozzon fel témát. . bocsi, de én ilyen régimódi vagyok.
A facebookos esetedet tök hiába hozod fel ide, mert ott nem azért vagy fent, hogy úgymond megpróbáld eladni magad, míg a Tinderen de. Teljesen más az alapszituáció. Facebookon jogos, hogy ne kérdezze már ezt, ha ő akar valamit, de Tinderen, ahol elvileg a lány is akar valamit, van létjogosultsága a kérdésnek.
Amúgy most ez a divat, hogy ha bármilyen emberi kapcsolat kialakításába egy icipici miniatűr mikroszkopikus energiát is kellene fektetni, akkor sutty, kuka, mert úgyis van másik, aki kiszolgál. 8-10 lány után már azért ki lehet próbálni valami mást, tudom, lutri az egész, én is átéltem, mert elég ugye egyetlen szó, amit nem úgy képzelt a hölgyike, és szintén kuka.
Én ha tinderen regisztrálnék, sem azért tenném, hogy eladjam magam, hanem hogy társat keressek. Meg azért valljuk be, a csajoknak könnyebb ott ismerkedni. El tudom képzelni, hány fiúra jut egy lány... És pont ezért kell normálisan beszélni velük, nem őket beszéltetni, mert tuti van még rajtatok kívül öt, aki csak annyit ír, hogy mesélj magadról. És van másik öt, aki adja a témákat, és tudnak miről bezséni. Nyilván azoknak ír vissza.
Viszont ez csak akkor működik, ha sikerül normális csajra bukkanni. Tuti tele van önimádó csücsörítőkkel. Én azokra rá sem írnék.
24-es "Alapvetően a facebook nem társkereső"
Alapból az volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!