Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak a pasik tinderen?
Tegnapelőtt regisztráltam, 14 sráccal álltunk párba...
Egyik sem írt üzenetet.
Tudom, én is írhatnék, de mégiscsak ők a pasik..
Miért nem ír, ha egyszer jobbra húz?
22N
Mert az 513. matchük vagy, nem érnek rád. Mondjuk azt nem tudom, miért húznak jobbra 513 lányt eleve.
Amúgy látom te nem támogatod az egyenjogúságot.
Ha te nem veszed a fáradtságot, hogy írj, akkor meg mit sírsz, hogy ők miért nem írnak?
Egyébként honnan tudnánk, hogy ők miért nem írnak? Gondolatolvasók vagyunk mi szerinted?
Van valami szöveg magadról? Ha egy lánynak nincs, én nem írok neki, el is mondom, hogy miért.
Ha van 2 képe, meg annyi, hogy hol lakik, akkor hogy lehet kezdeni? "Szia, mizu?" Na mármost ez valljuk be nagyon gáz. Sokkal jobb, ha van egy kis bemutatkozás, és abból ki lehet indulni, például: Lány egyiptom mániás volt, és így írtam rá :"Szia, van egy képem, amin hieroglifák vannak. Szeretném megfejteni. Tudnál segíteni? :)" Tetszett neki.
Meg amúgy itt sok olyan van ám, hogy írok, de semmi válasz, amit meg lehet unni . 22/F
Természetesen van bemutatkozásom, ami nem egy Oravecz-idézet. :) Benne van, miket szeretek csinálni, stb, normálisan megfogalmazva.
Úgy vagyok vele, hogy ha annyira sem vagyok neki érdekes az 512 másik lány mellett, hogy írjon, akkor hagyjuk is...
Nagyon helyes! Légy csak úgy vele, hogy aki nem érdeklődik irántad, azzal ne is törődj. Bár, amikor az ember elkezd aktívan dolgozni, elkezdni a mindennapi monotonítást és netán még nincs párja és csak úgy gördülnek, gördülnek előtte a hónapok...Hát ez a mentalitás hamar el fog illanni és rájössz, hogy nem úgy működnek a dolgok, hogy csettintésre megkapsz mindent.
Most még fiatal vagy, jogos az a hozzáállás hogy a pasik írjanak. Nem értem ezen egyesek mit háborognak. És amíg ez a fiatalság meg marad, addig válasz magad mellé társat. Mert ha eljő a bűvös 30 (de kinek mikor kezd leáldozni a fiatalsága) akkor nem lesz elég ennyi, hogy majd azzal jópofizol aki veled is jópofizik.
Nézz csak szét az utcán. Mindenki rohan, nem köszönnek az ismerősök se lassan egymásnak. Szerintem így könnyű ismerkedni bárkinek is? Nem. Aki nem közvetlen, nyitott, az egy csöppet meg van/lesz lőve és bizony le kell küzdenie a saját egóját. Nem tudom te melyik kategória vagy, nem tudom szép e vagy kevésbé szép, sőt azt se hogy egyáltalán minek regisztráltál társkeresőre, de van egy tippem, hogy azért, mert személyesen sem kezdeményeztek a galád férfiak. Na most ha ebből vonok le következtetést akkor azt a tippet adnám neked, hogy ha minden kötél szakad és nem találsz párt, akkor egy barátságos sziát dobj már oda valakinek aki szimpatikus neked és hátha kialakul belőle valami. De tényleg csak ha "nem érdeklődnek" rövidebb hosszabb távon sem.
Elmondom, hogy sztem mi van.
A tinder a nőket kiszolgáló platformként lett megálmodva: csak a szupipasik írhatnak, a lúzerek hozzám se férnek, tökcsi jócsi!
Igen ám, de a kannép adaptálódik a feltételekhez, mert ő akar válogatni, szóval a következőt csinálják: minden alkalommal mindenkit jobbra húznak. Később ebből több match is keletkezik, viszont immáron a felbukkanó matchek szolgáltatják nekik az infót: ezen csajoknak jövök be, szóval én ezek közül rostálom ki a nem tetszőket.
Így szerezték vissza a kezdeményezést a kanok.
A nőstények válasza természetesen az kell legyen, hogy ők is jobbra húznak mindenkit, így újra patthelyzet alakul ki. Igen ám, de a nőkből hiányzik egy gén, ami lehetővé tenné, hogy alacsony/ronda/aránytalan/jellegtelen pasinak bármiféle biztató jelet adjanak, hisz az így nem csak hogy hozzáférne az adataihoz, a lapjához és tudna írni is, de egyből azzal szembesülne, hogy egy lány biztosan jobbra húzta.
Végeredmény: sikerült széttrollkodni a felületet olyanná, ahol a csajok rosszabb helyzetben vannak, mint egy sima netes társkeresőn.
Köszi a válaszokat!
Kedves 6-os: azért regisztráltam, mert nem nagyon szoktam társaságba járni, nem igazán van baráti köröm. Ahogy mondod, utcán mindenki megy a saját dolgára, még csak rá sem néznek többnyire a másikra. Ha valakivel szemezni próbálok, akkor sem szedi össze a bátorságát, hogy aztán megszólítson, sokadik alkalommal sem.
A galád férfiak szoktak kezdeményezni, ha nagy ritkán olyan helyzetbe kerülök, hogy megismerek valakit. Az más kérdés, hogy mondjuk felesége van, vagy épp az apám lehetne, vagy NAGYON nem jön be. Persze válogatok, ez a baj, tudom én. Biztos össze kellene jönnöm valakivel, akihez nem vonzódom :) És mivel nem járok társaságba, nem szoktam új embereket megismerni, gondoltam, társkeresőzni kellene... Őszintén, ha a sok nő között nem vagyok elég jó ahhoz, hogy rám írjon, akkor én nem erőltetem magam senkire.
Na mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!