Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még romantikus pasik? 19L
Én fejből tudom az összes romantikus idézetet.
Szólíts Coelhonak. Oravecz Coelhonak.
"Normális nem. Aki ilyesmit tud, azzal más gondok vannak"
Én még ilyesmit sem tudok, akkor reménykedhetek? :P
"választékosan,akár virágnyelven is kutudja fejezni magát,fejből tud rengeteg romantikus verset,és sok idézetet."
Ezek kb. ugyanakkora energiabefektetést igényelnek, mint a virág meg a gyertyafényes vacsora, ezeket mind egy kalap alá lehet venni mind ugyanaz a gejl.
A valódi romantikus pasi szerintem az, aki képes áldozatot hozni egy nőért, képes rá várni, nem adja fel rögtön, fontosak számára a nő érzései, nem erőlteti rá magát, nem akarja a nőt "megvásárolni", nem tárgyként kezeli, hanem nőként, de nem is hódol be neki, nem nyalizik, hanem megmondja a saját véleményét, őszinte és tiszta szívből szereti a nőt, s nem feltétlen vár cserébe valamit, valódi érett férfiként viselkedik, nem pedig úgy mint egy nyálas bohóc.
Nézz körül a Friendzone parkolóban. :D
A szél fú, a zöld fű,
A Föld kering, a Nap korong.
Nő válasza: Anyád 3,14csája.
by Dolák-Saly Róbert
Ilyesmi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!